Street Basket σε ένα από τα πιο ζωντανά πάρκα της Κύπρου

Αυτή την Κυριακή, 19 Ιουλίου, θα γίνουν οι τελικοί!

Article featured image
Article featured image

Παράλληλα, θα υπάρχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!


κεφαλληνίας 2.jpg
Ο παιχνιδότοπος του πάρκου


Πιο κάτω η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Μετά από μια πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση, πήραμε το ρίσκο να πραγματοποιηθεί και φέτος το "τουρνουά basketball 3on3 Μάριος Πολυδώρου". Χωρίς καθόλου προβολή καλέσαμε τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο περσινό τουρνουά να συμμετάσχουν. 20 από αυτές δήλωσαν συμμετοχή με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να καταλήγουμε στα νοκ άουτ παιχνίδια. Λόγω του ότι η επιδημιολογική εικόνα μας το επιτρέπει σας καλούμε την Κυριακή 19/7, στο πάρκο Κεφαλληνίας, στην Ανθούπολη, για τη διεξαγωγή των τελικών».


Last Dance vs Bakers 31-25

Posted by Parkhood Κεφαλληνίας on Tuesday, 14 July 2020


Όπως χαρακτηριστικά γράφει ένας κάτοικος της περιοχής στο Facebook, «ελάτε στη γειτονιά μου να δείτε τί σημαίνει street basket σε ένα από τα πιο ζωντανά πάρκα της Κύπρου».


κεφαλληνίας 3.jpg


Το Πάρκο Κεφαλληνίας, στην Ανθούπολη, εγκαινιάστηκε σχετικά πρόσφατα (τον Ιούλιο του 2018). Ένα πάρκο-στολίδι, με παιχνιδότοπο, αρκετό πράσινο αλλά και ένα γήπεδο μπάσκετ που φτιάχτηκε και αφιερώθηκε στη μνήμη του Μάριου Πολυδώρου, ο οποίος ήταν κάτοικος της περιοχής, με το κόστος μάλιστα να καλύπτεται από δωρεά φίλων και συγγενών του αδικοχαμένου Μάριου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ