Το βραβείο «καλύτερου δημάρχου στην Ελλάδα» είναι για τον Μπέο;

Όντως;

Article featured image
Article featured image


Η είδηση κυκλοφόρησε προ ημερών, από τοπικές ιστοσελίδες της περιοχής, σύμφωνα με τις οποίες ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θα βραβευόταν ως ο καλύτερος Δήμαρχος στην Ελλάδα, απόφαση που έλαβε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου. Η βράβευση, μάλιστα, θα γινόταν στο πλαίσιο της Γιορτής Μανιταριού Τρούφας στην Αργαλαστή.

Η απόφαση για τη βράβευση του δημάρχου Βόλου, ως του καλύτερου δημάρχου στην Ελλάδα, όπως είχε πει σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ του Βόλου, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου , Στέργιος Παπαϊωάννου, λήφθηκε γιατί «τιμούμε τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο για την μακρόχρονη προσφορά του στο Ινστιτούτο πριν ακόμα γίνει δήμαρχος Βόλου και για το μεγάλο έργο που επιτελεί καθημερινά για την αναμόρφωση της πόλης του Βόλου. Ο Βόλος έχει αλλάξει. Βλέπω την πρόοδο στην πόλη».

Το παρών τους στην εκδήλωση θα έδιναν και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, οποίος σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και θα βραβεύσει τον κ. Μπέο, αλλά και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Ο αόριστος χρόνος, ωστόσο, δεν χρησιμοποιείται τυχαία, καθώς η εκδήλωση κατά την οποία θα βραβευόταν ο εν λόγω δήμαρχος δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και αυτό γιατί τόσο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όσο και ο Υπουργός, αρνήθηκαν να παρευρεθούν. Όπως διαβάζουμε, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, λίγες μέρες πριν, είχε διαψεύσει πως θα βρισκόταν στην εκδήλωση και πως θα έδινε και το βραβείο στον Μπέο.

Παρόλα αυτά, επειδή το βραβείο είναι για τον Μπέο, είναι πολύ πιθανόν, σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, η βράβευση να γίνει από το διοργανωτή τής εκδήλωσης, χωρίς, ωστόσο, την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων. Μεταξύ των!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ