Ο Gen είναι η πιο εκφραστική μούρη του διαδικτύου

Δεν σταματά να χαμογελά παρά τα (πολλά) προβλήματα υγείας.

Article featured image
Article featured image

Ο Gen είναι ένα πεντάχρονο σκυλάκι, ράτσας corgi από την Ιαπωνία. Οι αξιολάτρευτα παιχνιδιάρικες φάτσες που παίρνει, τον έχουν καθιερώσει ως μία εκ των διασημοτήτων του Instagram, με τον λογαριασμό του να αριθμεί, τη δεδομένη στιγμή, 138 χιλ. συνδρομητές. Με τέτοια μούρη και λίγοι είναι!

corgiwie.jpg


corgiwj.jpg



Βέβαια, όπως αναφέρεται σε άρθρο του Bored Panda, το μικρό τετράποδο γεννήθηκε με νεφρική ανεπάρκεια που του προκαλεί πολυουρία, πολυδιψία, αναιμία και αυξημένη αρτηριακή πίεση. Ως εκ τούτου, αναγκάζεται κάθε εβδομάδα να κάνει τρεις αιμοκαθάρσεις, τέσσερις ενέσεις και να λαμβάνει έξι διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές.

«Επίσης, μια φορά τον μήνα κάνει αναλύσεις και τεστ echo», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του, προσθέτοντας ότι «ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα, ενώ όλες οι λιχουδιές του είναι χωρίς πρόσθετα».

corgiewe.jpg


corgi.jpg



Παρ’ όλα τα προβλήματά του, ο Gen δεν χάνει ποτέ το κέφι του για ζωή και λατρεύει να βρίσκεται με κόσμο. «Όσο για τις εκφράσεις του», λέει το αφεντικό του, «αυτές είναι αυθεντικές και μάλλον αποτυπώνουν την ευτυχισμένη ζωή που έχει».

corgiii.jpg


jjj.jpg


«Ένα σκυλί είναι οικογένεια. Ακόμη κι αν ένα σκυλάκι έρθει σε σένα με τόσες ανίατες παθήσεις εκ γενετής, δεν υπάρχει λόγος να το εγκαταλείψεις. Ναι, ο Gen θα έχει μια πολύ πιο σύντομη ζωή από ένα συνηθισμένο σκυλί και ναι, η θεραπεία του κοστίζει πάρα πολλά λεφτά, αλλά εμείς οι ιδιοκτήτες του θα συνεχίσουμε να του παρέχουμε το καλύτερο που μπορούμε και κυρίως πολλή αγάπη», εξηγεί η οικογένεια του αξιολάτρευτου Gen.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ