Πάμε θέατρο… στην Αγία Νάπα

Τρεις κυπριακές κωμωδίες που τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα (και είναι δωρεάν).

Article featured image
Article featured image

Τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπει το πρωτόκολλο του Υπουργείο Υγείας για τη διεξαγωγή θεατρικών παραστάσεων, ο Δήμος Αγίας Νάπας διοργανώνει το μήνα Ιούλιο τρεις θεατρικές παραστάσεις.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν οι κωμωδίες «Το Τάβλι», «Κορώνης και Ιός ΛΤΔ» και «Τούτη η δουλειά π’ αρκέψαμεν…» των Δημήτρη Κεχαΐδη, Κώστα Σχοινιού και Χάρη Πισία.

Η πρώτη θεατρική παράσταση «Το Τάβλι», η οποία ανεβαίνει από το Θέατρο «Αντίλογος σε σκηνοθεσία Γιώργου Μουαϊμη, θα δοθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 8.30μ.μ στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας «Θάλασσα».
Παίζουν οι ηθοποιοί Μάριος Στυλιανού και Βασίλης Παφίτης.

Ακολουθεί την Κυριακή 19 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Αγίας Νάπας, στις 8.30μ.μ. η κωμωδία του Θεάτρου Γέλιου με την ΄Όλγα Ποταμίτου «Κορώνης και Ιός ΛΤΔ» σε σκηνοθεσία Κώστα Σχοινιού. Λαμβάνουν επίσης μέρος οι ηθοποιοί Κωστάκης Κωνσταντίνου, Νάντια Χαραλάμπους, Βαγγέλης Ιωάννου, Χριστίνα Τερεζοπούλου, Ερμιόνη Κωμοδρόμου και Κώστας Σχοινιού.

Η κωμωδία του Χάρη Πισία, «Τούτη η δουλειά π’ αρκέψαμεν…» από το Σατιρικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Καυκαρίδου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου Αγίας Νάπας «Θάλασσα» στις 8.30μ.μ.

Παίζουν οι ηθοποιοί Σπύρος Γεωργίου, Μάριος Δημητρίου, Βασίλης Μιχαήλ, Λουκία Μουσουλιώτη, Αντρέας Ρόζου και Μαριλένη Σταύρου.

Η είσοδος και στις τρεις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ