11 αδιάκριτες ερωτήσεις σε μια αισθητικό

Ποιο ήταν το πιο παράξενο μέρος του σώματος που έκανες αποτρίχωση; Σιχάθηκες ποτέ κάποια κατάσταση πολύ; Πόση ώρα χρειάζεται ένας άντρας για ολική αποτρίχωση; Σε φλέρταρε ποτέ γυναίκα;

Article featured image
Article featured image

Η Αθανασία, ή Σούλα, όπως την φωνάζουν οι δικοί της, κάνει αυτή τη δουλειά 25 χρόνια και όπως λέει, με μία μικρή δόση αυταρέσκειας στη φωνή, έχει δει πολλά και έχει ακούσει ακόμη περισσότερα στα τόσα χρόνια πορείας της στον χώρο.

Αμέτρητα κουτσομπολιά, εξομολογήσεις, ιδιοτροπίες, παραξενιές. «Γυναίκες και άντρες, με το που καθίσουν στην καρέκλα του ινστιτούτου ‘ξεκλειδώνουν’ και αρχίζουν να μιλάνε. Δεν ξέρω, ίσως επειδή νιώθουν ευάλωτοι χωρίς τα ρούχα τους και έχουν την ανάγκη να μιλήσουν σε κάποιον και να πουν προσωπικά πράγματα, δικά τους ή τρίτων», λέει η Σούλα, με ένα ελαφρύ μειδίαμα στα χείλη.

Η δουλειά μίας αισθητικού μπορεί να μοιάζει απλή, εκ πρώτης όψεως. Όταν, όμως, έρχεσαι σε τόσο στενή επαφή με το ανθρώπινο σώμα και δη με τα πιο απόκρυφα σημεία του, είναι αναμενόμενο ότι πολλές φορές θα βρεθείς μπροστά σε εκπλήξεις και περίεργες αντιδράσεις και συμπεριφορές. Άρα, τίποτα δεν μπορεί να είναι απλό!

Και αφού πρώτα ρωτήσαμε έναν ιατροδικαστή και στη συνέχεια έναν πορτιέρη club, αδιάκριτα πράγματα, ήρθε η σειρά μίας αισθητικού για να μας απαντήσει σε 11 κάπως… αδιάκριτες ερωτήσεις -που είχαμε κατά νου- σε σχέση με το επάγγελμά της.


Η μεγαλύτερη γκάφα που έκανες;

Είχα πελάτες που ήταν παντρεμένοι, και αφού χώρισαν τούς έβαλα ραντεβού συνεχόμενο χωρίς να το συνειδητοποιήσω, με αποτέλεσμα να συναντηθούν.

Ποιο ήταν το πιο περίεργο request από πελάτη;

Ήρθε μια Λιβανέζα πελάτισσα, μια βροχερή μέρα. Μόλις ήρθε, μου φώναξε για να της βγάλω τις μπότες της. Φυσικά, με όμορφο τρόπο, της το αρνήθηκα.

Το πιο παράξενο-ασυνήθιστο μέρος του σώματος που έκανες αποτρίχωση;

Πρωκτός.

Σιχάθηκες ποτέ κάτι τόσο πολύ που να το θυμάσαι;

Δεν είναι ότι το σιχάθηκα, αλλά κάτι που θυμάμαι είναι η περίπτωση μιας πελάτισσας η οποία είχε γυναικολογική μόλυνση και ήθελε full bikini wax. Τα υγρά ήταν εμφανή και με ευγένεια της πρότεινα να επισκεφθεί τον γυναικολόγο της. Φυσικά, δεν προχώρησα με την αποτρίχωση.



Πώς αντιμετώπισες έναν δύσκολο ιδιότροπο πελάτη; Για παράδειγμα, κάποιον που δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα;

Δεν μου έτυχε, ευτυχώς, στα 25 χρόνια καριέρας.

Ένιωσες ποτέ κάποιος πελάτης (άντρας) να σε φλερτάρει και να το πάει αλλού ενώ τον περιποιείσαι;

Έτυχε, και του ζήτησα να μην ξανάρθει, καθώς δεν ήταν αμοιβαίο και με έφερε σε δύσκολη θέση.

Δεν έχει πρόβλημα ο σύντροφός σου να περιποιείσαι άλλους άντρες;

Όχι, γιατί γνωρίζει πως είμαι αυστηρά επαγγελματίας.

Δέχτηκες ποτέ φλερτ από γυναίκα;

Ένιωσα ότι με φλέρταρε και το σταμάτησα αμέσως.

Πόση ώρα χρειάζεται ένας άντρας να κάνει full body αποτρίχωση;

Εξαρτάται πόσο τριχωτός ή εύσωμος είναι. Συνήθως, μια ώρα.

Έτυχε ποτέ να λείψει το κερί να αφήσεις κάποιον στη μέση;

Όχι, ποτέ.

Ένιωσες ποτέ ότι είσαι αισθητικός και ταυτόχρονα ψυχολόγος;

Τις πιο πολλές φορές!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ