Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο «Big Brother»; [ΒΙΝΤΕΟ]

Με ποιο τρόπο ενδέχεται να «παραδώσει τη σκυτάλη» ο βετεράνος του είδους.

Article featured image
Article featured image

Ο παρουσιαστής του «Big Brother», Χάρης Βαρθακούρης, αποκαλύπτει για τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου.


Μιλώντας στο Open, ο Χάρης Βαρθακούρης επιβεβαίωσε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος συζητά για να συμμετέχει στο ριάλιτι. «Τους παίκτες δεν τους έχω δει ποτέ από κοντά. Οι κάτοικοι του σπιτιού θεωρώ ότι απεικονίζουν πλήρως μια κοινωνία. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ηλικιών. Ο νεότερος είναι 19 και ο μεγαλύτερος 54», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.



«Θα υπάρχει και ένα πάνελ, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε το κοινό που θα θέλαμε να έχουμε. Ξέρω ότι το κανάλι είναι σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, οπότε δεν μπορούμε να προεξοφλούμε ότι θα είναι. Εφόσον είναι, αν όλα πάνε καλά, θα είναι ο ένας από τους δύο ή τρεις σχολιαστές», πρόσθεσε.

«Ξέρω ότι μελετούσαν τις εκδοχές της Ισπανίας και της Ιταλίας, που δεν είναι ένας "ορφανός" παρουσιαστής, μόνος του, αλλά έχει το πάνελ. Δεν σας κρύβω ότι και τότε πέταξα στο σύμπαν "τι ωραία ένας από αυτούς να ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος". Όταν κάποια στιγμή μου είπαν ότι συζητούν αυτό, πέταξα από τη χαρά μου. Θεωρώ ότι είναι και ένας έμμεσος τρόπος να μου παραδώσει, αν θέλεις, και μια σκυτάλη. Η πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας είναι αρχές Σεπτέμβρη», ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης σχετικά με το «Big Brother».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ