Kanye για πρόεδρος των ΗΠΑ

Δήλωσε πως κατεβαίνει ως υποψήφιος ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Kim Kardashian.

Article featured image
Article featured image

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε ο Kanye West στο Twitter, χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ γνωστοποίησε ανήμερα της 4ης Ιουλίου (σ.σ. επέτειος για την Αμερικανική Ανεξαρτησία).


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος εκφράζει την πρόθεσή του να κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η σύζυγός του και υποψήφια… Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Kim Kardashian, έσπευσε να προωθήσει την ανάρτηση του Kanye στο Τwitter. Τη στήριξή του έδωσε ο και Έλον Μασκ της SpaceX και της Tesla.


Η στήριξη του στον Τραμπ, η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο και η αποστασιοποίηση

Το 2018, ο Kanye West, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξαν ανοικτά τον Donald Trump, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα.

Η δήλωση εκείνη είχε έρθει μερικές εβδομάδες αφότου εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» και εξέφρασε την αγάπη του για τον πρόεδρο Trump σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο είχε δηλώσει ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ