Στην Πάφο οι πάσσαλοι της ηλεκτρικής τοποθετούνται αλλιώς

Κι όμως…. Κι όμως!

Article featured image
Article featured image

Συνήθως, οι πάσσαλοι που τοποθετούνται επίγεια για να στηρίξουν τα καλώδια για ρεύμα ή τηλέφωνο, μπαίνουν στην άκρη του δρόμου για να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία και να μην δημιουργούν εμπόδια στη μετακίνηση πεζών και αυτοκινήτων. Συνήθως!

Γιατί σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν «καλλιτέχνες» που θεωρούν εικαστική παρέμβαση το να αφήσουν ένα πάσσαλο στη μέση ενός δρόμου που μετακινούνται αυτοκίνητα, άσχετα με του κινδύνους που μπορεί να προκληθούν.

Το Pafos Press δημοσίευσε χθες φωτογραφία από δρόμο που ασφαλτοστρώθηκε χθες, στη Γεροσκήπου και ο οποίος εκτός από νέο οδόστρωμα, διαθέτει και έναν πάσσαλο της ηλεκτρικής που τον κόβει στη μέση!

IMG-d859e88dae0c7798148c3da254ccd249-V.jpg


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Pafos Press, προφανώς οι υπηρεσίες που ανέλαβαν την ασφαλτόστρωση, δεν φρόντισαν να μετακινήσουν τον πάσσαλο, προηγουμένως και συνέχισαν αυτό που πήγαν να κάνουν ανενόχλητοι.

Ωστόσο και πέρα από κάθε διάθεση χιούμορ, η παρουσία ενός τέτοιου εμποδίου στο σημείο μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα, γι’ αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ