Τρία από τα πιο εντυπωσιακά νησιά του κόσμου βρίσκονται στην Ελλάδα

Το insider.com μίλησε κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μη συμφωνήσουμε!

Τρία από τα πιο εντυπωσιακά νησιά του κόσμου βρίσκονται στην Ελλάδα

Το insider.com μίλησε κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να μη συμφωνήσουμε!

Στη λίστα με τα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου από τον διεθνή ειδησεογραφικό ιστότοπο insider.com, ο οποίος είναι δημοφιλής σε πάνω από 350 εκατομμύρια διαδικτυακούς ακολούθους, συμπεριλαμβάνονται τρία ελληνικά νησιά, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η ομορφιά της χώρας μας αλλά και οι επιλογές που δίνει στον επισκέπτη είναι ο συνδυασμός που μαγεύει.

Πάρος

paris.jpg


Στο αφιέρωμα, στις πρώτες θέσεις, συναντάμε την Πάρο, για την οποία γράφεται: «Οι απομονωμένες παραλίες αυτού του νησιού, οι πανέμορφοι λόφοι και τα ασβεστωμένα χωριά αποτελούν το τέλειο σκηνικό για όσους αναζητούν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα από την κοσμοσυρροή της γειτονικής Μυκόνου». Παράλληλα, το αφιέρωμα κάνει λόγο για χωριά που γοητεύουν και για γαστρονομική απόλαυση στα φημισμένα εστιατόρια των διαφόρων οικισμών.

paros1.jpg

paros.jpg

Τέλος, η Πάρος παρουσιάζεται ως ένα νησί όπου ο επισκέπτης θα βρει όλα όσα γυρεύει από τις Κυκλάδες: εκκλησιές με μπλε τρούλο, εκθαμβωτικά ασβεστωμένα χωριά και μαγικά ηλιοβασιλέματα.Θάσος

thasos.jpg


Ο συντάκτης του άρθρου γράφει για τη Θάσο ότι είναι «η Σκιάθος που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί».

thasos1.jpg

thasos2.jpg


Εκεί, ο επισκέπτης θα απολαύσει το μαγευτικό τοπίο και τις παραλίες ενώ θα βρει μεγάλη ποικιλία σε ταβέρνες, για να φάει και να πιει σε ένα απόλυτα ελληνικό σκηνικό. Η Θάσος εξαίρεται επίσης ως ιδανικός τόπος για water sports. Η πρόσβαση είναι εύκολη από την Καβάλα, απ' όπου το πλοίο κάνει μόλις 30 λεπτά για να προσεγγίσει το νησί.Ίος

ios.jpg

ios1.jpg


Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, ο ταξιδιωτικός συντάκτης προτείνει ανεπιφύλακτα το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων για τη μοναδική αύρα που εκπέμπει αλλά και την ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή που προσφέρει.

ios2.jpgΜε πληροφορίας από Έθνος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ