Η Mia Khalifa έβγαλε σε δημοπρασία για τον Λίβανο τα «κακόφημα» γυαλιά της

Η 27χρονη Αμερικανο-λιβανέζα αποφάσισε να αξιοποιήσει τη δημοσιότητα που απέκτησε μέσα από την (τρίμηνη) καριέρα της στον χώρο του πορνό και να ενισχύσει με τον δικό της τρόπο της πατρίδα της.

Article featured image
Article featured image

Για την ώρα, το μεγαλύτερο «χτύπημα» στη δημοπρασία είναι 100.000 δολάρια. Η δημοπρασία ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Σε δημοπρασία βγάζει τα «χρησιμοποιημένα και ταλαιπωρημένα» γυαλιά μυωπίας της η Mia Khalifa, με σκοπό την ενίσχυση της πληγείσας Βηρυτού και των θυμάτων της πολύνεκρης έκρηξης στην πρωτεύουσα του Λιβάνου.

Τα έσοδα από τη δημοπρασία στο eBay θα διατεθούν στον Λιβανέζικο Ερυθρό Σταυρό και στα θύματα της έκρηξης.


Παράλληλα, η Khalifa ζήτησε από όσους δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δημοπρασία, να δώσουν χρήματα στον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου. Τέλος, κατακεραυνώνει μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media την πολιτική ηγεσία της χώρας για την εγκληματική αμέλεια με το φορτίο του νιτρικού αμμωνίου στο λιμάνι.

Υπεμθυμίζεται ότι η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποσύρθηκε πριν από έξι χρόνια, αλλά παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις σε κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα σχετικού περιεχομένου. Μάλιστα, είχε δηλώσει ότι αυτά τα βίντεο θα τη στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα «τοξική» τη συγκεκριμένη βιομηχανία.

Πηγή: Vice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ