Οι τρίχες στη μασχάλη είναι ξανά εδώ

Διάσημες γυναίκες ανεβάζουν φωτογραφίες τους χωρίς να τους απασχολεί καθόλου το θέμα της τριχοφυΐας στη μασχάλη.

Article featured image
Article featured image

Το να αποφασίσει μια γυναίκα να απαλλαχθεί από το ξυραφάκι αυτό είναι σίγουρα πολύ απελευθερωτικό και σίγουρα κάτι εντελώς… φυσιολογικό.

Εξ ου και όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, μία στις τέσσερις γυναίκες σταμάτησε να ξυρίζει τις μασχάλες της τα τελευταία χρόνια.



Από τότε που γέννησε το γιο της τον Ιανουάριο, η Ashley Graham αποτυπώνει την πραγματικότητα της ζωής μετά τον τοκετό στα social media. Σε πολλές από τις φωτογραφίες είναι ολοφάνερο πως δεν ασχολείται με την τριχοφυΐα στις μασχάλες της. Εν τω μεταξύ, η Emma Corrin, η οποία πρόκειται να παίξει την πριγκίπισσα Diana στον επερχόμενο κύκλο του The Crown, δημοσίευσε πρόσφατα μια σειρά από φωτογραφίες, με τα χέρια πάνω. Ουδέν σχόλιο.



Ακολουθούν τα βήματα μιας σειράς διάσημων γυναικών που έχουν αποδεχθεί την τριχοφυΐα του σώματός τους - Miley Cyrus, Sophia Loren, Emily Ratajkowski, Amandla Stenberg και Madonna είναι μόνο μερικές - και έχουν εμφανισθεί στο κόκκινο χαλί, σε φωτογραφήσεις περιοδικών και, φυσικά, στο Instagram χωρίς να έχουν ξυριστεί.

View this post on Instagram

Big mood @annahstasia.

A post shared by Nike Women (@nikewomen) on



Αρκετές φίρμες επίσης έχουν στηρίξει αυτή την αλλαγή. Για παράδειγμα πέρυσι, η Nike μοιράστηκε μια διαφήμιση στην οποία η Annahstasia Enuke ποζάρει με τρίχες στη μασχάλη και άλλες νεότερες μάρκες ακολούθησαν το ίδιο μοτίβο.


Eπίσης υπήρξε η January, μια εκστρατεία στα κοινωνικά μέσα που ξεκίνησε το 2019 από δύο φοιτήτριες πανεπιστημίου, ως μέσο αποδοχής της γυναικείας τριχοφυΐας. Ο σχετικός λογαριασμός στο Instagram έχει 34,4 χιλιάδες ακόλουθους και παρουσιάζει μια σειρά από διαφορετικές γυναίκες που δείχνουν τον εαυτό τους όπως είναι- και φαίνονται υπέροχες. Μια άλλη viral τάση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του 2019 ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών με βαμμένες τρίχες στη μασχάλη σε διαφορετικά χρώματα.

Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ