Φωτογράφισε τυχαία ζευγάρι που παντρευόταν και τους έψαχνε στο Twitter για να τους δώσει το υλικό

Ήταν οι μοναδικές φωτογραφίες που είχε το ζευγάρι από το γάμο του.

Article featured image
Article featured image

Η Νεβάνα Φρίντμαν, 26 ετών, έκανε τη βόλτα της με τον φίλο της την Κυριακή το απόγευμα, όταν αντιλήφθηκε ότι ένα ζευγάρι αντάλλασσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης χωρίς να έχει κανέναν στον πλευρό του. Ούτε συγγενείς, ούτε φίλους, ούτε φωτογράφο. «Συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε κανένας άλλος εκεί -δεν ήταν μαζί τους μέλη της οικογένειας ή κάποιος φωτογράφος. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα είχα φωτογραφίες από τον γάμο μου», είπε η Νεβάνα. Και ανέλαβε δράση. Με το κινητό της έβγαλε μια πραγματικά εκπληκτική φωτό του ζευγαριού. Να κοιτάζει ο ένας στα μάτια τον άλλον, την ώρα που ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, ενώ δύει ο ήλιος.

Και μόλις η Νεβάνα γύρισε σπίτι της, πόσταρε τη φωτό στο Twittter γράφοντας: Αν παντρευόσασταν στη γέφυρα του Μπρούκλιν σήμερα το απόγευμα, έχω μερικές φωτογραφίες για εσάς.


Τελικά, ένας φίλος των νεονύμφων είδε την ανάρτηση και η Φρίντμαν μπόρεσε να στείλει στο ζευγάρι τις μοναδικές φωτογραφίες από τον γάμο του.

Και το ζευγάρι, η καλλιτέχνις Νικολίνα Κοβαλένκο, 32 ετών, και ο Στέφαν Πόνοβα, 30 ετών, αποφάσισαν να μοιραστούν την ιδιαίτερη ιστορία αγάπης τους που κατέληξε με έναν γάμο εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Το ζευγάρι ξεκίνησε την ημέρα του γάμου του στο αγαπημένο του brunch spot Cafe Zona Sur, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους στο Sunset Park του Μπρούκλιν. Περπάτησαν 4 μίλια ως τη γέφυρα και συνάντησαν τον άνθρωπο που θα έκανε τον γάμο ακριβώς στο κέντρο της γέφυρας, με την ιδέα να περπατήσουν το υπόλοιπο μισό της γέφυρας ως σύζυγοι.

Μετά τον γάμο απόλαυσαν σαμπάνια και ξεχάστηκαν συζητώντας για το κοινό τους μέλλον τόσο, που έχασαν την κράτηση για το δείπνο τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ