Έρχεται (και πάλι) ο μεγαλύτερος γαστρονομικός διαγωνισμός της Κύπρου

Cyprus Eating Awards 2020 που παρουσιάζει η Nespresso

Article featured image
Article featured image

16 χρόνια ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου

84 υποψήφια εστιατόρια σε 13 κατηγορίες

Το Check In Cyprus διοργανώνει για 16η χρονιά τον μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου, τα Cyprus Eating Awards, όπου επιβραβεύονται τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία 16 χρόνων καθιστούν τα Cyprus Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί περήφανα να πει ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, ανακαλύπτουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, που κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

Oι κατηγορίες είναι 13 και είναι οι εξής: Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από τον Μάιο 2019 μέχρι τον Ιούλιο 2020), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου Διεθνής Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου Μεσογειακή Κουζίνα, Bar/Restaurant, Beach Bar/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Nice Price, Μεσογειακή Κουζίνα, Best Gastropub by KEO Beer και Check In Special Award που φέτος θα βραβεύσει το καλύτερο Steak House. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα βραβευθεί το εστιατόριο, που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In Cyprus ως Το αγαπημένο των αναγνωστών και είναι ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση.

Επίσης, τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν στον Σεφ της Χρονιάς, το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς και το Εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα.

Το κάθε εστιατόριο για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία. Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 84 και επιλέχθηκαν από πολυμελή, ειδική επιτροπή, που συγκέντρωσε το Check In Cyprus, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν μέχρι 18/10/2020:

  1. Μέσω διαδικτύου στο www.checkincyprus.com
  2. Μέσω τηλεφώνου
  3. Μέσω sms

Ψηφίζοντας, οι αναγνώστες συμμετέχουν σε κλήρωση για τρεις μηχανές καφέ Nespresso Citiz & Milk, αξίας €249 η κάθε μία.

Παρουσιάζει: Nespresso.

Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, San Pellegrino, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, Μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του Intercollege.

Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει με την εγκυρότητα του Intercollege.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ