Το Netflix ανακοίνωσε (επιτέλους) την ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν της σειράς «The Crown»

Κυκλοφόρησαν και τα πρώτα πλάνα σε ένα teaser 30 δευτερολέπτων.

Article featured image
Article featured image

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν του επικού δράματος «The Crown» και μαζί κυκλοφόρησε και ένα teaser 30 δευτερολέπτων από ό,τι θα ακολουθήσει.

Η σειρά που παρακολουθεί τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ Β 'και του οίκου του Ουίνδσορ επιστρέφει στις οθόνες για την 4η σεζόν στις 15 Νοεμβρίου 2020. «Κάτι τόσο σημαντικό όσο η μοναρχία απλά δεν μπορεί να αφεθεί στην αποτυχία» ακούγεται να λέει η οσκαρική Ολίβια Κόλμαν, ως Ελισάβετ.

Νέα είσοδος στην 4η σεζόν η Γκίλιαν Άντερσον που θα υποδυθεί την Βρετανίδα πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ αλλά και η Έμα Κόριν ως (τότε) Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ. Μεγάλο μέρος της τέταρτης σεζόν αφηγείται την ρομαντική διαδρομή της σχέσης μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, με έμφαση στη συνέχιση της δυναστείας της Βασιλικής Οικογένειας στο προσκήνιο του μυαλού του μονάρχη.



Η επίσημη σύνοψη της πλοκής της 4ης σεζόν αναφέρει πως «Καθώς πλησιάζει η δεκαετία του 1970, η βασίλισσα Ελισάβετ (Olivia Colman) και η οικογένειά της ασχολούνται με τη διαφύλαξη της διαδοχής εξασφαλίζοντας μια κατάλληλη νύφη για τον πρίγκιπα Κάρολο (Josh O'Connor), ο οποίος είναι ακόμα άγαμος στα 30.

Καθώς το έθνος αρχίζει να αισθάνεται τον αντίκτυπο των διχαστικών πολιτικών που εισήγαγε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ (Γκίλιαν Άντερσον), προκύπτουν εντάσεις μεταξύ αυτής και της βασίλισσας, οι οποίες γίνονται χειρότερες καθώς η Θάτσερ οδηγεί τη χώρα στον πόλεμο των Φώκλαντ, προκαλώντας συγκρούσεις εντός της Κοινοπολιτείας.

Ενώ ο ρομαντισμός του Καρόλου με μια νεαρή κοπέλα την Νταϊάνα Σπένσερ (Emma Corrin) παρέχει το απαραίτητο παραμύθι για να ενώσει τον βρετανικό λαό, πίσω από κλειστές πόρτες, η βασιλική οικογένεια διχάζεται όλο και περισσότερο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ