Η «ψεκασμένη» ανάρτηση του τραγουδιστή Λεωνίδα Μπαλάφα

Σε ένα τουρλού γεύσεων, αρωμάτων και κυρίως θεωριών συνωμοσίας, ο κατά τα άλλα συμπαθής τραγουδιστής και τραγουδοποιός, συνδύασε τον κορωνοϊό με το 5G, τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Bill Gates και τον Rockefeller, την υποχρεωτική χρήση μάσκας με την στέρηση ελεύθερης βούλησης και φυσικά κατέληξε με αναφορά στο Θεό και τον διάβολο.

Article featured image
Article featured image


One more down, όπως λένε και στις αμερικανικές gangster movies, με τον τραγουδιστή, Λεωνίδα Μπαλάφα, να αποτελεί το νέο «κρούσμα» αυτών που στέκονται απέναντι στην πανδημία και απορρίπτουν μετά βδελυγμίας κάθε επιστημονική θέση, τοποθέτηση και έρευνα σε σχέση με τη μετάδοση του ιού. Α! Όλα αυτά διανθισμένα με το σάπιο φρούτο της ακτινοβολίας 5G, που όπως στην Κύπρο, έτσι και στην Ελλάδα, ενώ δεν υπάρχουν πουθενά κεραίες 5G και δεν προσφέρεται καν για χρήση, κάποιοι το βλέπουν παντού, σαν την ακτινοβολία του.

Στο προκείμενο, ο δημοφιλής τραγουδιστής, που μέχρι πρότινος κρατούσε ένα πιο χαμηλό προφίλ, αποφάσισε να κάνει χρήση της ασυδοσίας του διαδικτύου γράφοντας την άποψή του σε σχέση με τον κορωνοϊό, την πανδημία και τη χρήση μάσκας και μέσα εκεί, έβαλε και την άποψή του για τα 5G, τη ΝΤΠ (νέα τάξη πραγμάτων), τους «μυστικούς» που κυβερνούν τον κόσμο κ.ο.κ.

Το παραλήρημα του καλλιτέχνη, φυσικά, έγινε viral με πολλούς να τον τρολλάρουν, άλλους να προσπαθούν να του εξηγήσουν πόσο λάθος σκέφτεται και πόσο κακό μπορεί να προκαλέσει με τις απόψεις τους και άλλους να τον στηρίζουν για το θάρρος του να αποκαλύψει «αυτά που μας κρύβουν».

Screenshot_1-9.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ