Η Κυριακή είναι 30 ετών και μητέρα δύο παιδιών

Πριν λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπη με κατάσταση ολικής παράλυσης και σήμερα χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό.

Article featured image
Article featured image

Η περίπτωσή της δεν χρειάζεται επιπλέον δράμα και πομπώδη επίθετα επιφορτισμένα με συναίσθημα. Αυτό που χρειάζεται άμεσα η Κυριακή είναι χρήματα για να μπορέσει να συνεχίσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό.

Η Κυριακή Παναγή Καρδανά, από τη Λεμεσό, μητέρα δύο παιδιών, στα 30 της ήρθε αντιμέτωπη με κατάσταση ολική παράλυσης. Παρά τις εξετάσεις των γιατρών, η έρευνα για τα αίτια της παράλυσης και επομένως η εξεύρεση θεραπείας στην Κύπρο, στάθηκε αδύνατη.

Η Κυριακή, εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία ούτως ώστε να λάβει την κατάλληλη αγωγή και θεραπεία. Ωστόσο η ίδια και η οικογένειά της δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αυξημένα ιατρικά έξοδα.

Εξ ου και διεξάγεται έρανος, με αριθμό άδειας 8/2020, εγκεκριμένος από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Διάθεση κουπονιών εισφοράς: Καίτη Ευάγγελου/Γερμασόγεια: 99556367

117936423_3299635063435740_1065562084587801928_n.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένας 18χρονος ερεύνησε τα αρχεία Έπσταϊν για σχολική εργασία και βρέθηκε αντιμέτωπος με μήνυση

Article featured image

Ένας ορειβάτης ξαναβρήκε το σακίδιό του 60 χρόνια μετά την πτώση του σε παγετώνα

Article featured image

Τι κρυβόταν στα χρώματα των έργων της Αρχαίας Αιγύπτου και άντεξαν για χιλιάδες χρόνια