10 πράγματα που σίγουρα δεν ξέρεις για την επιστροφή του Big Brother (της νέας εποχής)

Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, μάθαμε μερικές spicy λεπτομέρειες.

Article featured image
Article featured image


Αν και το περιμέναμε πολύ πιο γρήγορα, η πανδημία οδήγησε στην αναβολή της προηγούμενης προγραμματισμένης πρεμιέρας, παρατείνοντας την αγωνία μας. Παρόλα αυτά ο καιρός πέρασε, τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως και σε λίγες μέρες η επιστροφή του Μεγάλου Αδερφού θα είναι γεγονός.

Το Big Brother επιστρέφει στις οθόνες μας στις 29 Αυγούστου, στις 21:00, από το ΣΙΓΜΑ και τον ΣΚΑΪ κι εμείς, ως άριστοι ‘ερευνητές’ μάθαμε 10 inside infos που σίγουρα σε ενδιαφέρουν.

  1. Για το παιχνίδι δήλωσαν συμμετοχή 10.000 υποψήφιοι
  2. Στο σπίτι θα διαμένουν 16 άνθρωποι
  3. Ο εγκλεισμός των συμμετεχόντων θα διαρκέσει 15 εβδομάδες.
  4. Το σπίτι θα παρακολουθείται από κάμερες 24/7
  5. Η παραγωγή έχει εγκαταστήσει 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.
  6. Για τη διαμόρφωσή του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν.
  7. Οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν καμία επικοινωνία με συγγενείς, φίλους, δεν θα έχουν ίντερνετ και φυσικά δεν θα έχουν social media
  8. Το υπερσύγχρονο σπίτι έχει έκταση 700 τ.μ. και μία πισίνα 12 μέτρων
  9. Ο νικητής θα λάβει έπαθλο ύψους 100.000€
  10. Κάθε Τρίτη με Πέμπτη (με διπλό επεισόδιο) θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν πολυτελή διαβίωση. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.


***Τις Κυριακές στις 21:00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ