«Ήθελα να κάνω το πρόσωπό μου να μοιάζει με φίλτρο του Instagram»

Η ιστορία ενός influencer που κάνει τη μία πλαστική επέμβαση μετά την άλλη για να μαζέψει περισσότερους followers. (Βίντεο)

Article featured image
Article featured image

Ένα από τα πράγματα που παρατηρεί κανείς από την πρώτη στιγμή στον Levi Jed Murphy είναι σίγουρα το πρόσωπό του, κυρίως λόγω των αρκετών πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει. Όπως εξηγεί και ο ίδιος, ο λόγος που έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία είναι γιατί ήθελε το πρόσωπό του να θυμίζει συγκεκριμένα φίλτρα του Instagram.

fe00c183-c5a6-4f42-8a9d-4700f0616580.jpg


O 23χρονος Levi, που δηλώνει social media influencer, πρόσφατα υποβλήθηκε σε ανόρθωση χειλιών και φρυδιών αλλά και σε βλεφαροπλαστική, στην προσπάθειά του να αποκτήσει το ιδανικό σχήμα ματιών, δηλαδή αυτό που, κατά τον ίδιο, θα μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε φίλτρο των social media.


Ο νεαρός influencer, αν και κατάγεται από το Norwich, εξηγεί μέσα από το βίντεο ότι τον τελευταίο χρόνο πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Λονδίνο για να συγκατοικήσει μαζί με το αγόρι του, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε το νέο του λουκ και στους followers που έχει στο Instagram και το Facebook.

Πηγή: Barcroft TV/LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ