Ο Σακίλ Ο’Νιλ έκανε μια αποτυχημένη (αλλά φιλότιμη) προσπάθεια να μιλήσει ελληνικά στον Γιάννη

Ζήσαμε στιγμές «Γεια σου, καλή noches»!

Article featured image
Article featured image

Ο τεράστιος Σακίλ Ο’Νιλ έκανε μια αποτυχημένη, αλλά σίγουρα φιλότιμη προσπάθεια να μιλήσει ελληνικά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το βίντεο έχει γίνει, για ευνόητους λόγους, viral.

«Συγχαρητήρια. Είμαι περήφανος για εσένα», τού είπε δις στα ελληνικά ο (επίσης) θρύλος του ΝΒΑ και των Λέικερς, αφήνοντας, όμως, τον Γιάννη ενεό, αφού προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα. Αλλά, επειδή ο Greek Freak είναι δικό μας παιδί και ευγενικό, όταν ο Σακίλ τον ρώτησε αν κατάλαβε τα ελληνικά του, αρκέστηκε σε μια απορημένη φάτσα και ένα πλατύ χαμόγελο.


Σημειώνεται πως ο Αντετοκούνμπο σαρώνει τους ατομικούς τίτλους, καθώς την Τρίτη, 25/8/2020, αναδείχθηκε (για πρώτη φορά στην καριέρα του) κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς στο ΝΒΑ και ένεκα αυτής του της διάκρισης θέλησε να του δώσει συγχαρητήρια ο Σακίλ. Ο Αντετοκούνμπο με το βραβείο αυτό γίνεται μόλις ο δεύτερος στην ιστορία των Μπακς που το κατακτά, μετά τον Σίντνεϊ Μονκρίφ (1982-1983 και 1983-1984).

Μιλώντας στο TNT ο ίδιος επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς αυτό δεν θα είχε συμβεί. Γνωρίζω ότι το όνομά μου βρίσκεται σε αυτό το τρόπαιο, αλλά θα μπορούσε να ήταν οποιοδήποτε όνομα από τα παιδιά σε αυτό». Μπράβο, ρε μεγάλε!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ