Διεκδίκησε μία υποτροφία και σπούδασε δωρεάν στο ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander

Η City και το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander σού δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μία πλήρη υποτροφία για όλα τα ακαδημαϊκά έτη σπουδών στο Alexander, σε Λάρνακα και Πάφο. Η υποτροφία ισχύει για εισδοχές του ακαδημαϊκού έτους 2020 - 21, σε οποιοδήποτε πτυχιακό κλάδο σπουδών του Alexander, σε Λάρνακα και Πάφο.

Article featured image
Article featured image

Οι επιλογές για σπουδές στις μέρες μας, είναι πράγματι, πάρα πολλές και εσύ καλείσαι να κάνεις τη σωστή επιλογή. Επέλεξε να μείνεις στον τόπο σου, να σπουδάσεις Κύπρο, έτσι ώστε να μειώσεις στο ελάχιστο το κόστος διαβίωσης και σαφώς να μειώσεις αισθητά το συνολικό κόστος σπουδών σου.


Το Alexander σου προσφέρει πτυχία αγγλικού πανεπιστημίου, του Canterbury Christ Church University, που ολοκληρώνονται στα 3 χρόνια σπουδών, σε κλάδους αναγνωρισμένους όπου οι φοιτητές μπορούν να λάβουν κρατική χορηγία (εάν πληρούν τα κριτήρια που ανακοινώνει το Υπουργείο Οικονομικών).


Στο Alexander, μπορείς να σπουδάσεις Νομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική, Πτυχίο στη Διοίκηση Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πτυχίο Πληροφορική με σχεδιασμό παιχνιδιών.


Και πτυχία στους κλάδους design: Μόδα, Γραφιστική, Διακόσμηση Εσωτερικού χώρου, Φωτογραφία.

Δείτε ΕΔΩ πώς να διεκδικήσετε την Πλήρη Υποτροφία για όλα τα έτη σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε με το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander στο 24532373 ή μέσω email, στο [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ