«Ο Τραμπ δεν είναι καλά»

Διπλής ανάγνωσης.

Article featured image
Article featured image

Διάφορα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει ερωτηματικά σχετικά με την υγεία του Αμερικανού προέδρου. Μάλιστα, ένα νέο hashtag, το #TrumpIsNotWell, έκανε την εμφάνισή του στο Twitter, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου προσπαθούν να επιλύσουν το μυστήριο γύρω από την υγεία του.

Αφορμή για όλη αυτή την παραφιλολογία, στάθηκε ουσιαστικά ένα viral βίντεο που δείχνει την πρόσφατη επίσκεψη του Τραμπ στο Νιου Χαμσάιρ και στο οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να παραπατά στιγμιαία πριν βρει την ισορροπία του και ανέβει στο βήμα. «Ο αμερικανικός λαός χρειάζεται να ξέρει τι συμβαίνει με τον Τραμπ», ανέφερε η πολιτική κίνηση κατά του Αμερικανού προέδρου, The Lincoln Project, αφού ανήρτησε στο Τwitter το επίμαχο βίντεο.



Έκτοτε, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε φωτιά, το hashtag #TrumpIsNotWell έγινε (τρελό) trend και όλοι επιδίδονται σε έναν ατέρμονο αγώνα να ανακαλύψουν από τι (άλλο) τελοσπάντων πάσχει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Μεταξύ των πολλών θεωριών που ήρθαν στο προσκήνιο, κάποιοι έκαναν λόγο ότι υπάρχει πρόβλημα με τη δεξιά πλευρά του Τραμπ (σίγουρα), ενώ άλλοι ανέφεραν σημάδια για εγκεφαλικό στην αριστερή (ποια;) πλευρά του. Πάντως, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι απόλυτα υγιής...


Μια μικρή «σύγχυση» πάντως διαφαίνεται.


Και μια κάποια «αστάθεια».


Και μια γενικότερη «αδυναμία» (στα χέρια).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ