Η Αστυνομία Κύπρου στο πλευρό του (πολύπαθου) Λιβάνου

Συνδράμει στις έρευνες για εντοπισμό επιζώντων.

Article featured image
Article featured image

Με ανάρτησή της στο Twitter η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι «Η κυπριακή αποστολή στον Λίβανο από μέλη των ΜΜΑΔ και ΕΜΑΚ, με οκτώ σκυλιά ιχνηλάτες, συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό και διάσωση επιζώντων από την έκρηξη στη Βηρυτό, συνδράμοντας στις προσπάθειες των Αρχών της γειτονικής χώρας».


Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη, ευχαρίστησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter την κυπριακή Αστυνομία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλή δύναμη στα παλικάρια μας. Σας ευχαριστούμε και είμαστε δίπλα σας».


Εν τω μεταξύ, όσο περνούν οι μέρες οι ελπίδες για εντοπισμό επιζώντων εξανεμίζονται, ενώ ένα νέο κύμα αναταραχών απειλεί τη χώρα με τους διαδηλωτές να κατακλύζουν τους δρόμους της Βηρυτού, για να εκφράσουν την οργή τους για την πολιτική τάξη, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για την τραγωδία.

beirut protests.jpg


Υπό το φως των καταιγιστικών εξελίξεων και σε μια προσπάθεια να κατευνάσει το εξαγριωμένο πλήθος, ο πρωθυπουργός της χώρας, Χασάν Ντιάπ, ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι θα προτείνει τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι «Είμαι με τους Λιβανέζους που αγωνίζονται για την αλλαγή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ