Κατσίκα «εισβάλλει» σε περιπολικό, μασουλάει έγγραφα και κουτουλά τον αστυνομικό

Γκολ από τα αποδυτήρια!

Article featured image
Article featured image

Οι τυχαίες συναντήσεις με την αστυνομία στις ΗΠΑ πολύ συχνά είναι θανάσιμες, όπως έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα, όμως ένα τετράποδο μπορεί να περηφανεύεται ότι ταπείνωσε την τοπική της αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, στην κομητεία Ντάγκλας στην Τζόρτζια, πριν λίγες μέρες, βοηθός του σερίφη της περιοχής βρέθηκε τετ α τετ με μία κατσίκα. Η αιτία για την περίεργη συμπλοκή είναι ότι ο αστυνομικός βγήκε από το περιπολικό για να αφήσει κάποια έγγραφα σ' ένα σπίτι αφήνοντας την πόρτα του περιπολικού ανοιχτή. Η κατσίκα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και χώθηκε στο όχημα για να φάει τα υπόλοιπα έγγραφα. Όταν ο βοηθός σερίφη γύρισε βρήκε την κατσίκα να τα μασουλάει, και αυτό δε θα μπορούσε να συνεχιστεί έτσι απλά.

Προσπάθησε λοιπόν να τη βγάλει έξω, όμως η κατσίκα δεν φάνηκε να συνεργάζεται. Όταν δε η αστυνομικός πήγε από την άλλη πόρτα, εισέπραξε μία κουτουλιά από την αγανακτισμένη κατσίκα. Όλη η ευχάριστη συναναστροφή καταγράφηκε από την φορητή κάμερα της αστυνομικού.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ