Μάσκες και ασπίδες προσώπου πολυτελείας από διάσημους οίκους

Ασπίδα προσώπου πολυτελείας για τον κορωνοϊό κυκλοφορεί σύντομα ο διάσημος οίκος μόδας Louis Vuitton.

Article featured image
Article featured image

188 χώρες σε όλο τον κόσμο μαστίζονται από την πανδημία, οπότε η ζωή αλλά και η μόδα προσαρμόζονται στους νέους ρυθμούς και στα μέτρα για εξάπλωση του ιού.

Μετά τα πρώτα lockdown, διάσημα brands, μεταξύ των οποίων και μεγάλοι οίκοι μόδας, κυκλοφόρησαν τις δικές τους μάσκες προστασίας για όσους ήθελαν να συνδυάσουν την ασφάλεια με το εκλεπτυσμένο ντύσιμο. Πολυτελή κομμάτια κυκλοφόρησαν από την Off-White (για 95 δολάρια το τεμάχιο με το logo της Arrow), τη Burberry - που χρεώνει 115 δολάρια μία μάσκα με το χαρακτηριστικό vintage καρό μοτίβο - αλλά και τη Chanel.


max1.jpg

max2.jpg

max3.jpg


Τον Απρίλιο, η Louis Vuitton συμμετείχε στην παγκόσμια προσπάθεια για άμεση συρραφή χειρουργικών και μη μασκών προστασίας για τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας. Το γνωστό brand είχε επίσης δωρίσει ολόσωμες φόρμες σε έξι νοσοκομεία του Παρισίου.

Εκτός από τις μάσκες, ο διάσημος οίκος μόδας Louis Vuitton περνά πλέον και στον σχεδιασμό πολυτελών ασπίδων προσώπου που είναι «στυλάτες αλλά και προστατευτικές», σύμφωνα με το promo της εταιρείας. Η διάφανη πρόσοψη της ασπίδας σκουραίνει στο φως του ήλιου ώστε να προστατεύει όποιον την φορά και το ανεπιθύμητα έντονο φως. Είναι διακοσμημένη με χρυσές λεπτομέρειες και στα λουριά είναι χαραγμένο το διάσημο μονόγραμμα.

Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά σίγουρα δεν θα είναι χαμηλή, αν αναλογιστεί κανείς πως καπέλα και γυαλιά ηλίου του οίκου πωλούνται για εκατοντάδες δολάρια. Παρόλα αυτά, κάποιοι εκτιμούν πως το αντίτιμο ίσως ανέλθει κοντά στα 1.000 δολάρια.

Η ασπίδα προσώπου θα ανέβει στα ράφια επιλεγμένων καταστημάτων στις 30 Οκτωβρίου αλλά, όπως διαβάζουμε, όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να αγοράσει το προϊόν και από την επίσημη ιστοσελίδα.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ