«Η εγωπάθεια και η ανευθυνότητά σας», γράφει η Γαρμπή για κάποιους συναδέλφους της

Μέσω ανάρτησής της στο Instagram η Καίτη Γαρμπή μίλησε δημόσια για τις συναυλίες όπου ο κόσμος είναι σχεδόν στοιβαγμένος.

Article featured image
Article featured image

Αν και δεν αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα, πολλοί πιστεύουν πως η ανάρτηση φωτογραφίζει τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πάντως, διάφορες είναι οι συναυλίες σχολιάστηκαν το τελευταίο διάστημα, όπως του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο (τα fake news έδωσαν και πήραν), της Βίσση στην Τεχνόπολη -με τον Δήμαρχο Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη να διασκεδάζει χωρίς ιδιαίτερες αποστάσεις- αλλά και για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας.

Οι ενστάσεις αφορούσαν στο κατά πόσο τηρήθηκαν τα μέτρα για τις αποστάσεις και τη χωρητικότητα των χώρων. Διάφορες φωτογραφίες εκνεύρισαν τον κόσμο στα σόσιαλ και ο κίνδυνος να ξανακυρωθούν οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες στην Αττική μοιάζει και πάλι υπαρκτός.

H Καίτη Γαρμπή έκανε μια δημόσια ανάρτηση στο Instagram της, γράφοντας πράγματα αυτονόητα:


Παρόλο που δεν αναφέρεται σε μία συγκεκριμένη συναυλία και δεν ξέρουμε αν την ενέπνευσε η κατάσταση στις διάφορες πρόσφατες συναυλίες, αρκετοί πάντως, στα σχόλια του Instagram, πιστεύουν ότι αναφέρεται στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Να μερικά σχόλια όσων ενοχλήθηκαν…

«Κύρια Γαρμπή μη βγάζετε κακία για την κυρία Θεοδωρίδου…Έλεος….»

«Κυρία Γαρμπή αν δεν γνωρίζετε να μην μιλάτε και στην Θεοδωρίδου είχαμε αποστάσεις και στην Βίσση χθες είχαμε αποστάσεις. Η κακία είναι κακό πράγμα σε συναδέλφου σας»

«Δεν είναι ωραίο !!! Έχουμε κράτος να ελέγξει αν κρατήθηκαν τα μέτρα κάπου η όχι …. τι είναι αυτά τώρα ….. σας θελουμε ενωμένους εσάς τους καλλιτέχνες περισσότερο από κάθε άλλον !!! Αν και σας εκτιμώ κυρία Γαρμπή δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σχόλιο !!!!!»

«Αν ειναι για την Νατασα κανετε μεγαλο λαθος.Καλο ειναι να μην μιλαμε αν δεν ξερουμε.Ημασταν εκει και ολα ηταν μια χαρα και με αποστασεις.Και Η Βισση εκανε εχθες καινεκει ηταν μια χαρα»

«Νομίζω ότι κάνετε μεγάλο λάθος γιατί ήμουν στη συναυλία και οι αποστάσεις ήταν όπως αρμόζει ο νόμος και ολοι φορούσαμε μασκες καθώς και είχαν παρθεί όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζει η πολιτεία!Δεν υπήρξε πουθενα συνωστισμός και φυσικά δεν ήμασταν στοιβαγμένοι…είναι πολύ άδικο και αντισυναδελφικο να βγάζετε συμπεράσματα μόνο από καποιες εικονες που πλασάρει ο κάθε άσχετος…λυπάμαι πολυ»

«κάνετε λάθος. Στην Τεχνόπολη, στο Άλσος και αλλού έχουν πραγματοποιηθεί πολλές συναυλίες με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα. Οι καρέκλες έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να είναι αδύνατον κάποιος να μετακινηθεί και η πληρότητα είναι στο 50%. Στα μεγάλα θέατρα όπου υπήρχε 3.000 και κόσμος κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο και σαφως προκλητικό! Ή πιστεύετε πως πχ ο Μάλαμας δεν μπορούσε να γεμίσει το Κατράκειο? Επέλεξε την Τεχνόπολη για τον τρόπο λειτπυργιας της και από σεβασμό στην κατάσταση. Όλα είναι θέμα επιλογών»

«Κυρία Γαρμπή σας εκτιμώ αφάνταστα αλλά θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου στα σχόλια σας. Οποίος δεν είναι παρον στην συναυλία και απλά διαβάζει ένα τυχαίο άρθρο που συκοφαντεί τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι σε θέση να ασκήσει αρνητική κριτική. Βεβαιώνω ότι στην συναυλία τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφαλείας καθώς υπήρχαν αποστάσεις μεταξύ των θέσεων και η μάσκα εφαρμοζόταν τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από τον συναυλιακό χώρο. Μάλιστα υπήρχε και παρουσία αστυνομίας εντός του χώρου πράγμα που σημαίνει ότι τα μέτρα ήταν αυστηρά. Τέλος θέλω να προσθέσω ότι θα ήταν καλό να επικοινωνήσετε με την ίδια την καλλιτέχνιδα καθώς ξέρω ότι έχετε και μια κάποια σχέση και να πληροφορηθείτε από την ίδια για τον τρόπο διεξαγωγής της συναυλίας.»

Οι περισσότεροι πάντως υποστήριξαν την άποψη της Γαρμπή:

«Για κάποιους το χρήμα είναι πάνω από όλα…δυστυχως,Συγχαρητήρια για τν αναρτηση❤️»

«Υπήρχαν βίντεο/στορυ στο διαδίκτυο όταν τα είδα νόμιζα ότι ήταν κάποια παλιά εκδήλωση, όσοι φαινόντουσαν δεν φορούσαν μάσκα και πως να φοράς όταν θελεις να τραγουδήσεις επίσης φαινόντουσαν στοιβαγμένοι. Απορώ τι συνωστισμός υπήρχε όταν μπήκαν η όταν βγήκαν από το θέατρο»

«Εμείς να μη μπορούμε να βαφτίσουμε τα παιδιά μας με τους γονείς μας και στην κυρία Θεοδωριδου χαμός… από πουθενά να μη χάσουν… Μπράβο κυρία Γαρμπή για την θαρραλέα ανάρτηση σας 🙌»

«Καίτη είσαι μια όαση μέσα στο τσούρμο των απολιτικ ”σελεμπριτι” προσώπων που έχουν δημόσιο βήμα και παρόλαυτα ποτέ δε παίρνουν θέση για τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Μπράβο σου!!»

«Η Εισαγγελέας Πειραιά έχει ζητήσει έρευνα για τη συναυλια. Αν όλα έγιναν λοιπόν τόσο σωστά όπως ισχυρίζεστε τότε τι λόγο έχει μια Εισαγγελέας να παρέμβει?»

«Γνωστή τραγουδίστρια ενώ στην καραντίνα έκανε κάθε βράδυ live από το instagram….έπειτα πρώτη πρώτη έκανε drive in συναυλια στη Γλυφάδα και τώρα που της επετράπει γέμισε ασφυκτικά το Κατράκειο! Για πιο λόγο; Αν δεν μας έχουν με το μαστίγιο μάλλον η προσωπική και καλλιτεχνική ευθύνη πάει περίπατο! Λυπάμαι και για την ίδια και για τους διοργανωτές αλλά και για τον κόσμο…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ