Τα Λεμόνια της Ζωής

Κυκλοφορία νέου βιβλίου.

Article featured image
Article featured image

Ανακοινώνεται η κυκλοφορία του παιδικού βιβλίου με τίτλο «Τα Λεμόνια της Ζωής» της Στέλιας Δημητρίου-Μιχαηλίδου σε εικονογράφηση Νικολέττας Παπαμιχαήλ.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, ώρα 17:00 στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Λευκωσίας (Νικηφόρου Φωκά 40 - περιοχή Πύλης Αμμοχώστου).

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Δρ. Ανδρέας Χατζηαθανασίου και για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Γιάννα Ιωάννου Ιακωβίδου και Νιόβη Μιχαήλ.

Θα ακολουθήσει θεατρική αφήγηση από την ηθοποιό Ελένη Σιδερά, μουσική/τραγούδι από τη Τζωρτζίνα Στρατή και εικαστικό δρώμενο από τη Νικολέττα Παπαμιχαήλ.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου: Η μικρή Ζωή μεγαλώνει σε μια πολιτεία γεμάτη φως και απέραντες λιακάδες. Όταν ένα μεγάλο γκρίζο σύννεφο σκεπάζει την πολιτεία, προκαλώντας τον φόβο και την υποψία, η ζωή αναζητά τρόπους για να επανέλθει η λιακάδα και το φως.


cover.jpg


Για τη συγγραφέα: H Στέλια Δημητρίου-Μιχαηλίδου αγαπάει πολύ τα παιδιά. Γι’ αυτό έγινε δασκάλα, για να παίζει, να δημιουργεί και να μαθαίνει μαζί τους. Επίσης, αγαπάει πολύ το θέατρο και τα παραμύθια. Για να ζει πάντα μέσα στα παραμύθια έγινε ηθοποιός και για να δημιουργεί νέα παραμύθια, έγινε συγγραφέας. Το παραμύθι, αυτό το εμπνεύστηκε από ένα κορίτσι που μετατρέπει τα λεμόνια που φέρνει η ζωή σε υπέροχες λεμονότουρτες.

Για την εικονογράφο: Η Νικολέττα Παπαμιχαήλ σπούδασε ζωγραφική στη Φλωρεντία και τη Μαδρίτη. Έκτοτε δουλεύει με μολύβια, καμβάδες και πινέλα. Αγαπούσε από μικρή τα βιβλία και βρέθηκε, ξαφνικά κι απρόσμενα, να ζωγραφίζει και να εικονογραφεί τις σελίδες τους. Πιστεύει πως τίποτα δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί, φτάνει ν’ αγαπάς πολύ και να ονειρεύεσαι καθημερινά. Ένα μάθημα ζωής που, μεταξύ μας, της το ‘μαθε ο γιος της.

Το βιβλίο διατίθεται στα βιβλιοπωλεία Πάργα, Σολώνειον, Philippides Paper Works, Αγρότης, K.P.Kyriakou.

Ακολουθήστε τη σελίδα του βιβλίου: Τα Λεμόνια της Ζωής και τη σελίδα της εκδήλωσης: https://bit.ly/33FHKTj

*Περισσότερες πληροφορίες στον αριθμό 7007 7707

Τα Λεμόνια της Ζωής

Συγγραφέας: Στέλια Δημητρίου-Μιχαηλίδου

Εικονογράφος: Νικολέττα Παπαμιχαήλ

ISBN: 978-9963-268-15-3

Εκδόσεις: a bookworm publication

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ