Το Μετρό Θεσσαλονίκης έκανε μόλις την πρώτη του βόλτα [ΒΙΝΤΕΟ]

Το βίντεο μοιάζει περισσότερο με εικόνες από διαστημική αποστολή παρά με βόλτα σε συρμό του μετρό.

Article featured image
Article featured image

Λίγο οι νωχελικές κινήσεις και λίγο οι ήχοι που ακούγονται, μας μπέρδεψαν για τα καλά. Λογικά, θα έχει μάλλον κάποιο συμβολισμό αυτή η πρώτη βόλτα, παραπέμποντας λογικά στους ρυθμούς της διαδικασίας κατασκευής του Μετρό της πόλης.

Κι όμως, είναι γεγονός! Πριν από λίγες ώρες ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής είχε την ευκαιρία να είναι από τους πρώτους ανθρώπους που θα μπουν σε συρμό του Μετρό Θεσσαλονίκης. Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Νίκο Ταχιάο και εκπροσώπους της εταιρείας, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και είδε από κοντά τις δοκιμές του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που περιλαμβάνουν την κίνηση συρμών εντός του αμαξοστασίου.Προς το παρόν το χρονοδιάγραμμα για την κανονική έναρξη λειτουργίας του μετρό παραμένει ο Απρίλιος του 2023.

Παράλληλα, έλεγξε τα 18 εκ των 230 νέων λεωφορείων με τα οποία θα εξοπλιστεί ο ΟΑΣΘ που μόλις παρελήφθησαν.

Η παραπάνω είδηση φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην Ελληνική κοινωνία και αυτή δεν είναι άλλη από το τέλος στα αστεία περί «μετρό Θεσσαλονίκης» που ακούγαμε τόσα χρόνια. Οπότε, όσοι έχετε σκεφτεί κάτι καλό για να πειράξετε τους φίλους σας από τη συμπρωτεύουσα καλό θα είναι να βιαστείτε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ