Έναν 18χρονο και έναν 30χρονο καταζητεί η Αστυνομία

Για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας.

Article featured image
Article featured image

Η Αστυνομίακαταζητεί τους Hassan Ozcan, 18 ετών (φωτογραφία 1) και τον Mehmet Hassan, 30 ετών (φωτογραφία 2), κάτοικους Λεμεσού, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της ληστείας, που διαπράχθηκαν στις 05/08/2020 στη Λεμεσό.

Η ληστεία διαπράχθηκε την Τετάρτη (5/8), γύρω στις 11.30 το βράδυ, εναντίον 26χρονου, ενώ αυτός περπατούσε στην οδό Άγκυρας, στην Λεμεσό. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση από τέσσερα πρόσωπα, οι οποίοι έκλεψαν τη τσάντα ώμου που κρατούσε και περιείχε το πορτοφόλι με τις πιστωτικές του κάρτες και χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, ενώ ο 26χρονος μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των πιο πάνω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805570, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ