Σε παραγωγή του Netflix οι κυπριακές φυλακές

Διεθνή καριέρα ξεκινά κυπριακό σωφρονιστικό ίδρυμα!

Article featured image
Article featured image

Στο διεθνές jet set ετοιμάζεται να ανοίξει φτερά, κυπριακό σωφρονιστικό ίδρυμα, αφού όπως φαίνεται, θα συμμετάσχει σε παραγωγή του Netflix.

Η εγχώρια επιτυχία των κυπριακών φυλακών, οδήγησε διεθνή εταιρεία παραγωγής, να προσεγγίσουν, μέσω Ελλάδας, τη Διεύθυνση των Κυπριακών Φυλακών, για να τους ζητήσουν την άδεια για τη συμμετοχή των φυλακών και των κρατουμένων στη σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigma Live, οι παραγωγοί της σειράς, η οποία θα έχει αστυνομικό-κοινωνικό χαρακτήρα, επικοινώνησε με τη διεύθυνση των φυλακών, μέσω ενός ελλαδίτη σκηνοθέτη, ο οποίος ενημέρωση διεύθυνση και κρατουμένους για τις προθέσεις τους.

Το Sigma Live επικοινώνησε με τη Διεύθυνση των Φυλακών η οποία ανέφερε ότι η πρόταση αυτή τιμά ιδιαίτερα το ίδρυμα αφού επιβεβαιώνεται, για μια ακόμα φορά, η αναγνώριση του έργου που επιτελείται στις φυλακές σε διεθνές επίπεδο.

Πρόκειται για μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, όπως ανέφεραν στο Sigma Live, η οποία προφανώς και έπαιξε ρόλο στην επιλογή των φυλακών, ως χώρο γυρισμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ