Ένας παγκοσμίου φήμης influencer αναλαμβάνει να αλλάξει την εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό

Ο influencer-έκπληξη που επέλεξε του Υφυπουργείο Τουρισμού για να μεταμορφώσει την τουριστική -και όχι μόνο- εικόνα της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image

Με τη φετινή τουριστική χρονιά να έχει χαθεί ανεπιστρεπτί, ένεκα της πανδημίας, το 2021 επιβάλλεται η Κύπρος να ανακάμψει, επαναπροσδιορίζοντας το τουριστικό προϊόν της, ούτως ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να μειώσει τους οικονομικούς κραδασμούς και τις απώλειες του 2020.

Παράλληλα, όμως, θεωρείται επιτακτική η ανάγκη όπως η εικόνα της χώρας, ως πολύπλευρος προορισμός, προωθηθεί με έναν διαφορετικό τρόπο στο εξωτερικό, πιο φρέσκο, πιο σημερινό, πιο επιδραστικό.

Εξ ου και σε μία εποχή που σε αρκετές περιπτώσεις, πετυχημένοι influencers, έχουν περισσότερη δύναμη και επιρροή από τους πιο πολλούς πολιτικούς και επιστήμονες ανά το παγκόσμιο, η επιλογή ενός επιτυχημένου Influencer, ως το νέο πρόσωπο της Κύπρου, δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ορθή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της CITY, το Υφυπουργείο Τουρισμού σύντομα θα ανακοινώσει, σε μία επίσημη λιτή τελετή, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, τη συνεργασία του, με τον γνωστό Κύπριο Fashion Influencer, Matthew Zorpas.

Το γεγονός, μάλιστα, επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Matthew Zorpas, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ευχαριστώντας το Υφυπουργείο Τουρισμού, όπως και τον Υφυπουργό, Σάββα Περδίο, για την ευκαιρία που του δίνουν να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του, ούτως ώστε να αναδιαμορφωθεί το πρόσωπο και εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό, χτίζοντας ένα world class destination brand!



Ένα
μικρό who is who:

Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Fashion Influencer, είναι ο νούμερο ένα blogger στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει βραβευθεί ως ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες στον κόσμο και ο λογαριασμός του στο Instagram μετρά πάνω από 180 χιλιάδες followers!

Έφυγε από την Κύπρο στα 20, για σπουδές του στο London College of Communication με κατεύθυνση Public Relations, ενώ στη συνέχεια αποφοίτησε από το London School of Economics, με μεταπτυχιακό στο Global Media and Communications.

Λίγο μετά την αποφοίτησή τους, ξεκίνησε να κτίζει το brand του, προωθώντας ιδιαίτερους και εκκεντρικούς σχεδιαστές της fashion σκηνής του Λονδίνου. Ενώ το 2018, είχε αναλάβει την προώθηση δύο μεγάλων project, αυτού του Britain's Next Top Model και της Motorola.

To 2011, ο Matthew, βραβεύτηκε από το περιοδικό Esquire UK, ως ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες του Ηνωμένου Βασιλείου και το περιοδικό GQ, τον ανακήρυξε ως έναν από τους 5 bloggers που όλοι πρέπει να ακολουθούν!

Τον Ιούλιο του 2012, ο Matthew Ζοrpas αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του blog, «Τhe Gentleman Blogger», το οποίο σήμερα, 8 χρόνια μετά, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα blog ανδρικής μόδας στη Βρετανία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ