Σεξομολογήσεις #524: «Να το μοιραστώ ή όχι με τον άντρα μου;»

Η Ελευθερία είναι 52, ζει και εργάζεται σε χωριό και πολιορκείται από παντρεμένο συγχωριανό της. Το ερώτημά της είναι κατά πόσο πρέπει ή όχι να το μοιραστεί με τον σύζυγό της.

Article featured image
Article featured image

* Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Είμαι 52, παντρεμένη με δυο ενήλικα παιδιά και ζω σε χωριό. Τα παιδιά μου ζουν και δουλεύουν στην πόλη, ο σύζυγός μου δουλεύει επίσης στην πόλη, ενώ εγώ βρήκα πρόσφατα δουλειά σε ένα μικρό κατάστημα κοντά στο χωριό μας. Ανάμεσα στους πελάτες είναι και ένας συγχωριανός μας, επίσης παντρεμένος με παιδιά, στην ηλικία μου, ο οποίος νιώθω ότι έχει πάθει εμμονή μαζί μου. Μου κάνει συνεχώς προτάσεις να βγούμε, ενώ μέχρι και τριαντάφυλλα μου έχει στείλει. Παρότι του έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή τη θέση μου, εντούτοις επιστρέφει συχνά πυκνά με νέες προσπάθειες. Την τελευταία φορά μάλιστα ήρτε τόσο κοντά μου που ασυναίσθητα έβγαλα μια δυνατή φωνή, με αποτέλεσμα να φύγει αμέσως. Ευτυχώς, δεν ήταν κανένας άλλος εκεί. Θέλω να το μοιραστώ με τον άντρα μου, αλλά πρώτα θα ήθελα να ακούσω τι έχεις να μου πεις κι εσύ ως γυναίκα καπάτσα που είσαι.

Ελευθερία

Έννεν θέμα καπατσοσύνης, είναι θέμα ήθους, λογικής και αξιοπρέπειας! Σε όλους μας -καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας- προκύπτουν διάφοροι πειρασμοί. Το θέμα είναι πώς τους διαχειριζόμαστε. Πόσο ενισχύουμε τον αυτοσεβασμό μας αλλά και τον σεβασμό προς τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Δεν είναι εύκολο να αρνείσαι τον θαυμασμό από κάποιον άλλον. Το θέμα είναι τι εκπέμπεις και πόσο του επιτρέπεις να σου εκφράζεται με υπονοούμενα.

Εγώ, σου προτείνω τα εξής:

Κράτα τις αποστάσεις σου από τον θαυμαστή σου. Από τη στιγμή που είναι συγχωριανός σου, πάει να πει γνωρίζει ότι είσαι παντρεμένη. Άρα… αν δεν του διάς σιοινίν, κάποια στιγμή θα παραιτήσει.

Να είσαι κυρία στις αντιδράσεις σου. Μη μπαίνεις στη διαδικασία διαπληκτισμών. Πάνω στα νεύρα μας μπορεί να ειπωθούν πράγματα που θα σπαρκώσουν την κατάσταση -και αυτό δεν το θέλεις.

Αν ξαναέρθει και σε ενοχλήσει ή κοντέψει σου με ανέντιμες προθέσεις, τότε να του πεις ότι θα το πεις στον άντρα σου.

Και μόνο αν κάτι τέτοιο συμβεί, να πας να το μαρτυρήσεις του ίδιου σου του άντρα. Αλλιώς, δεν εξυπηρετά κάτι, το να του το πεις ότι σου κολλά ο λεγάμενος, τη στιγμή που τον διαχειρίζεσαι μια χαρά και δεν καταντά απειλητικός. Τι να του βάλλεις ιδέες και να ρίχνεις λάδι στη φωτιά, τη στιγμή που μπορείς ΕΣΥ η ίδια να είσαι ο πυροσβέστης;

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ