Η viral πεθερά κάνει comeback!

Και αν καταλάβαμε σωστά, ετοιμάζεται να κατακτήσει την τηλεόραση!

Article featured image
Article featured image

Αν προσπαθήσουμε να θυμηθούμε ποια πρόσωπα μάς απασχόλησαν πολύ μέσα στο lockdown και γενικά την περίοδο της πανδημίας, πέραν από τους λοιμωξιολόγους και τους απανταχού επιστήμονες σίγουρα στο μυαλό μας έρχεται αμέσως και η περίπτωση της Έλενας Γαλαταριώτη, της «πεθεράς» που με τα βίντεο της έκανε πολύ κόσμο να χαλαρώσει, προσφέροντας με τις ανεκδιήγητες ατάκες της στιγμές γέλιου στο διαδίκτυο.

Τα συνολικά 8 βίντεο της μάζεψαν εκατοντάδες χιλιάδες views και η φήμη της έφτασε εκτός συνόρων Κύπρου.


Και φτάνουμε αισίως στο σήμερα, μερικούς μήνες μετά το μεγάλο virality που κατάφερε να αποκτήσει και βλέπουμε ξαφνικά αυτό το βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό του ΣΙΓΜΑ στο Facebook.

«Έρχεται» αναφέρει η λεζάντα, προϊδεάζοντάς μας ότι μάλλον κάτι ετοιμάζεται. Ή μάλλον ότι κάποιος ετοιμάζεται, μετά το διαδίκτυο, να κατακτήσει και την τηλεόραση.


Η ΠΕΘΕΡΑ

"Η ΠΕΘΕΡΑ" Έρχεται στο #sigmatv

Posted by Sigma TV on Friday, 25 September 2020


Αναμένουμε με αγωνία!

Μένει πλέον να δούμε ποιο θα είναι το format του πρότζεκτ, ποιες μέρες και ώρες θα προβάλλεται και αν θα έχει σχέση με αυτό που βλέπαμε στα βίντεο της ή αν μιλάμε πλέον για μια μεταφορά του σε μια τηλεοπτική σειρά στην οποία θα συμμετέχουν κι άλλα άτομα, ενσαρκώνοντας ίσως τους υπόλοιπες ήρωες των ιστοριών της.



Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε ξανά δύο από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες της:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ