Ένα «ελάφι» στην… τσέπη σας

Αυτή τη νέα cool pack συσκευασία, θα την αγαπήσεις!

Article featured image
Article featured image

Το Jägermeister COOLPACK είναι πλέον γεγονός! Η νέα επαναστατική συσκευασία του κορυφαίου λικέρ στον κόσμο κυκλοφόρησε στην αγορά και έγινε ήδη ο επίσημος συνοδός της νεολαίας σε κάθε συναρπαστική περιπέτεια.


Photo 2.png

Το καινοτόμο πλαστικό μπουκάλι σε πράσινο χρώμα και έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό που παραπέμπει σε παγοκύστη, αντικαθιστά τις γυάλινες φιάλες, αυξάνοντας στο maximum την απόλαυση, προσφέροντας παγωμένες ανάσες δροσιάς, σε κάθε υπαίθρια δραστηριότητα, όπως φεστιβάλ, μπάρμπεκιου, ψάρεμα και πεζοπορία.

Όπως δήλωσε ο Sebastian Koenen, Διευθυντής Έργου στο τμήμα Καινοτομίας και Σχεδιασμού της εταιρείας, οι λάτρεις του περίφημου Jägermeister μπορούν να το απολαύσουν καλύτερα παγωμένο, στους -18 βαθμούς Κελσίου, κάτι το οποίο προσφέρει ο έξυπνος και εμβληματικός σχεδιασμός του COOLPACK, που σου δίνει μάλιστα και τη δυνατότητα κατανάλωσης του σε εξωτερικούς χώρους.

Photo 1.png

Με την πρακτική συσκευασία COOLPACK, η Mast-Jägermeister πρωτοπορεί για άλλη μια φορά παγκοσμίως, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά το αγαπημένο ποτό στους καταναλωτές, οι οποίοι μπορούν να μεταφέρουν το διάσημο «ελάφι» στην τσέπη τους, απολαμβάνοντας παγωμένα σφηνάκια Jägermeister μακριά από το μπαρ.

Η συσκευασία COOLPACK διατίθεται διεθνώς σε 350ml και 375ml.

Jägermeister

Το διάσημο λικέρ Jägermeister πωλείται σε 135 χώρες, με τις ρίζες του στο Wolfenbüttel της Γερμανίας. Κατασκευάζεται για περισσότερα από 80 χρόνια, αποκλειστικά από την Mast-Jägermeister SE, με βάση ένα μυστικό μείγμα από 56 βότανα, άνθη, ρίζες και φρούτα. Το 2017, με πωλήσεις 92,4 εκατομμυρίων φιαλών των 0,7 λίτρων, η μάρκα με το ελάφι πέτυχε την ένατη θέση στην τελική κατάταξη «Impact Top 100», ως το λικέρ με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ