Της οργάνωσαν baby shower για να την απαγάγουν και να της πάρουν το αγέννητο παιδί της

Η συγκλονιστική ιστορία από τη Βραζιλία με εγκέφαλο τη φίλη του θύματος.

Article featured image
Article featured image


Μια έγκυος γυναίκα από τη Βραζιλία δολοφονήθηκε όταν μια παλιά της συμμαθήτρια -που είχε πέρυσι αποβολή- την παρέσυρε σε ψεύτικο baby shower, της επιτέθηκε με τούβλο και της πήρε το αγέννητο βρέφος μέσα από την κοιλιά.

Η Flávia Godinho Mafra, μια 24χρονη αναπληρώτρια δασκάλα, διένυε την 36η εβδομάδα κύησης όταν το πτώμα της εντοπίστηκε από τον σύζυγό της, Valdeli Mafra. Η κόρη τους, που ονομάστηκε Cecilia, επέζησε της φρικτής πράξης και βρέθηκε αργότερα από την αστυνομία όταν μεταφέρθηκε σ’ ένα νοσοκομείο από την 26χρονη ύποπτο και το σύζυγό της, που συνελήφθησαν στο σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε, το βρέφος έφερε γδαρσίματα στην πλάτη, εγείροντας υποψίες επειδή η 26χρονη δεν είχε κανένα φυσικό σημάδι γέννας. «Η Flávia εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν έφυγε για το υποτιθέμενο baby shower που θα γινόταν στο São João Batista. Δυο ακόμη φίλες είχαν ενημερωθεί για το πάρτι, αλλά εκείνη την ημέρα τους είπαν πως ακυρώθηκε», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωση.


mashsayyc-540x330.jpg

unnamed.jpg


Οι ανησυχίες για την γυναίκα ξεκίνησαν όταν δεν επέστρεψε σπίτι από το υποτιθέμενο πάρτι. Η 26χρονη φίλη της υποστήριξε πως «έφυγε με κάποιον άλλο» αλλά όταν βρέθηκε το πτώμα της, την επόμενη μέρα, «ομολόγησε» το φρικιαστικό έγκλημα».

Η ίδια είπε στις αρχές πως τον Ιανουάριο είχε μια αποβολή και έκτοτε είχε πάθει εμμονή με την αρπαγή ενός μωρού, οπότε αποφάσισε να πάρει το παιδί της παλιάς της συμμαθήτριας. «Συνέχισε να λέει ψέματα σε όλους πως ήταν ακόμη έγκυος», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η 26χρονη με τον σύντροφό της άφησαν το πτώμα της Flávia σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη κεραμικών. «Ήταν στοργική, γλυκιά, εξαιρετικά γενναιόδωρη και καλοπροαίρετη με τους ανθρώπους. Τους εμπιστευόταν πολύ και κατέληξε να εμπιστευτεί την γυναίκα που της πήρε τη ζωή», δήλωσε η φίλη της, Jeisiane Benevenute Pacheco, στην κηδεία.

bebe-r-720x600.jpg


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μικρή Cecilia είναι καλά στην υγεία της και νοσηλεύεται στο παιδικό νοσοκομείο της Φλοριανόπολις.

Η αυτοψία θα επιβεβαιώσει εάν το βρέφος αφαιρέθηκε από την έγκυο μητέρα του ενώ εκείνη ήταν ακόμη ζωντανή ή μετά την δολοφονία της.


Με πληροφορίες από New York Post

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ