Ο Κύπριος του Big Brother [ΒΙΝΤΕΟ]

Μπήκε χθες στο παιχνίδι ο πρώτος παίκτης από Κύπρο. Ποια η ιστορία του και ποιος ο ιδιαίτερος τρόπος που επέλεξε η παραγωγή για την είσοδό του.

Article featured image
Article featured image

Στο χθεσινοβραδινό live show του «Big Brother» την είσοδό τους στο σπίτι έκαναν ακόμα δύο παίκτες, ο Βλαδίμηρος και η Βασιλική.

Γνωρίστε τον νέο συγκάτοικο 😃του #BigBrotherGr #ΝewEntry #SkaitvGr

Posted by Big Brother Greece on Friday, 4 September 2020


Ο 22χρονος Βλαδίμηρος Νικόλα έχει καταγωγή από το νησί μας και η ιστορία που ο ίδιος διηγήθηκε στο εισαγωγικό βίντεο λίγο πριν την είσοδο του στο σπίτι η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον μας ξάφνιασε.


«Είμαι ο Βλαδίμηρος Νικόλα. Είμαι 22 ετών από την Κύπρο. Έχω τελειώσει personal trainer και τώρα είμαι στο τελευταίο των σπουδών μου ως μοντέρ. Θέλω να μπω στο Big Brother γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα εκεί έξω που έχουν ζήσει είτε χειρότερη είτε παρόμοια ζωή και θέλω να δείξω σε αυτά τα άτομα ότι δεν πρέπει να τα παρατάνε.

Ο Βλαδίμηρος είναι ένα άτομο που έχει περάσει ενδοοικογενειακή βία. Φοβόμουν πολλές φορές τον πατέρα μου επειδή τον έβλεπα να ασκεί βία πάνω στη μητέρα μου. Γενικά, η συμπεριφορά του ήταν τυραννική. Αυτό μου προκαλούσε αρκετό φόβο. Δεν μου έρχεται κάποιο καλό συναίσθημα όταν τον σκέφτομαι.

Αρχικά, μέχρι τουλάχιστον τα 19 ή 20 εμφανισιακά ήμουν εντελώς διαφορετικός. Ήμουν πολύ υπέρβαρος. Χάνω το βάρος και είμαι άλλος άνθρωπος. Άρχισαν πολλές κοπέλες να έρχονται προς εμένα. Έχει αλλάξει αρκετά όλο το σκηνικό. Για να ολοκληρώσω τη σχέση μου με μία κοπέλα, θέλω να νιώθω κάτι γι’ αυτήν. Δεν έχω ολοκληρώσει τη σχέση μου με καμία κοπέλα».

Σε σχέση με τον τρόπο εισόδου του Κύπριου στο σπίτι, ο παρουσιαστής ζήτησε από την Χριστίνα Ορφανίδου να πάει μέχρι το τζακούζι και να το σβήσει καθώς, όπως είπε, ακούει έναν βόμβο.

Η παίκτρια σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε στο τζακούζι όπου την περίμενε μια έκπληξη και αυτή δεν ήταν άλλη από τον νέο της συμπαίκτη.Η Βασιλική είναι η δεύτερη παίκτρια που μπήκε στο σπίτι χθες βράδυ.

Γνωρίστε τη Βασιλική😍 #NewEntry #BigBrotherGr #SkaitvGr

Posted by Big Brother Greece on Friday, 4 September 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ