100 δευτερόλεπτα αισιοδοξίας από μια ασθενή με λευχαιμία [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια Ελληνίδα ασθενής με λευχαιμία αντιμετωπίζει τη δυσκολία της με έναν τρόπο που όλοι θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας, δίνοντάς μας ένα πολύτιμο μάθημα.

Article featured image
Article featured image

«Όταν είστε καλοί και ευγενικοί θα φτιάξετε τη μέρα κάποιου ανθρώπου προς το καλύτερο. Κάποιου ανθρώπου που πονάει, κάποιου ανθρώπου που έχει πρόβλημα, κάποιου ανθρώπου που το χρειάζεται. Να είστε ευγενικοί, να χαμογελάτε και να μοιράζετε αγάπη απλόχερα. Αν την κρατάτε, είναι άχρηστη. Μοιράστε την», λέει μεταξύ άλλων η ίδια στο βίντεο.

«Ακούστε το! Είναι πολύτιμο να έχουμε μια γεύση απ’ τον πόνο των νοσηλευόμενων», αναφέρει ο Βασίλειος Κοντογιάννης που το μοιράζεται μαζί μας.


Ακούστε το,! Είναι πολύτιμο να έχουμε μια γεύση απ' τον πόνο των νοσηλευόμενων Γίνεται αφορμή για ένα Δόξα τω Θεό που είμαστε καλά!!

Posted by Vasileios Kontogiannis on Monday, 7 September 2020




Παγκοσμίως, ο Σεπτέμβριος έχει καθιερωθεί ως ο «Μήνας Λευχαιμίας». Πρωταρχικός στόχος είναι η ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα υγείας όπως είναι η λευχαιμία, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο συχνά εμφανιζόμενους τύπους καρκίνου. Για όλο τον Σεπτέμβριο το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μας ΠΟΡΤΟκαλεί να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή, για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία…για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ