Σεξομολογήσεις #538: «Είμαι ψηλός, γυμνασμένος τζαι όμορφος, αλλά δεν βρίσκω γυναίκα αντάξιά μου»

Ο Π. θεωρεί πως η εξωτερική ομορφιά είναι το βασικό και το κύριο σε μία σχέση. Γι’ αυτό και δυσκολεύεται να βρει μία γυναίκα τόσο όμορφη όσο αυτός. Δεν θέλει, λέει, να κυκλοφορεί με γυναίκες που δεν τον καλύπτουν εμφανισιακά και αναρωτιέται πού χάθηκαν όλες οι ωραίες.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Tipster μου, βοήθεια! Είμαι 25 χρονών, 1.85, με ωραίο, γυμνασμένο σώμα τζαι όμορφος, όπως μου λαλούν. Θα μου πεις γιατί σου κάμνω περιγραφή του πώς είμαι λες τζαι είσαι προξενήτρα. Τζαι θα σου πω ότι κάμνω το για πολλά συγκεκριμένο λόγο. Εν βρίσκω κοπέλα να είναι αντάξιά μου εμφανισιακά. Ξέρω πως ακούεται υπερβολικό, αλλά εν η αλήθκεια. Όσες προσεγγίζω ή με προσεγγίζουν -online πλέον- εν μέτριες εμφανισιακά. Εν μπορώ και ούτε θέλω να κυκλοφορώ με μία γυναίκα δίπλα μου που δεν είναι τουλάχιστον αντάξιά μου. Να μπορώ να την κυκλοφορώ τζαι να καμαρώνω για το άτομο που έχω δίπλα μου. Πού εχαθήκαν ούλλες οι ωραίες;

Π.

Ε τζαι πίου ρε μπαγάσα που είσαι ο γυμνασμενοτέλειος! Μα τζαι τέλειος να είσαι… κάτσε λλίον την μάππα χαμαί. Σάμπως, νομίζεις, το γυμνασμένο σώμα εν το εισιτήριο να βρεις γυναίκα! Αμ δεν είναι έτσι τα πράματα (όχι πάντοτε anyway). Το ξέρω και το ξέρεις ότι η ομορφιά είναι ένα μεγάλο ατού κι ένα μεγάλο συν στο παιχνίδι του φλερτ. Αλλά, ένας νούσιμος και ώριμος άντρας ή γυναίκα, θα πάνε ένα βήμα παραπέρα και θα πουν του νου τους… «θέλω να βρω έναν άνθρωπο που να με καταλαβαίνει, να με σέβεται και να με λατρεύει γι’ αυτό που είμαι, γι’ αυτά που ΔΕΝ είμαι, γι’ αυτά που θα ζήσουμε, γι’ αυτά που θα έρθουν… Άρα, θέλεις να σου πω τι να κάμεις για να γίνεις σωστός και να βρεις την τέλεια σύντροφο; Να κάμεις lockdown του εαυτού σου! Να κλειστείς για λίγο στις προτεραιότητες και τις αναθεωρήσεις σου και να κατανοήσεις τι πρέπει να καμαρώνεις τελικά και τι να απορρίπτεις. Κάμε το λίγες μέρες, και να δεις που θα αρχίσεις να εκτιμάς την εσωτερική ομορφιά και την ομορφιά των ανθρώπων όλων! Αυτό θα πρέπει να είναι το ζητούμενο.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ