Πέντε πολύ γνωστές προσωπικότητες που δεν έκαναν ποτέ τους σεξ

Με απλά λόγια έμειναν παρθένοι μέχρι το τέλος.

Article featured image
Article featured image

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, κάποιες από τις προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους τους προηγούμενους αιώνες, δεν είχαν εμπλακεί ποτέ σε καμιά σεξουαλική δραστηριότητα στη ζωή τους.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στα mikropragmata.lifo.grαπό την Μαρία Σκαμπαρδώνη

Μητέρα Τερέζα

mother-teresa-9504160-1-402.jpg


Άλλοι την αποκάλεσαν μία εξαίρετη φιλάνθρωπο με ένα σημαντικό φιλανθρωπικό έργο, ενώ άλλοι την κατηγόρησαν ως ψυχρή υπολογίστρια, φιλοχρήματα και ατομίστρια. Η Μητέρα Τερέζα υπήρξε μία αφοσιωμένη καλόγρια του καθολικισμού, ιδρύτρια του τάγματος «Ιεραπόστολοι της Φιλανθρωπίας», με μία σημαντική φιλανθρωπική δράση σε χώρες όπως η Ινδία. Υπήρξε ένα βαθύτατα θρησκευόμενο άτομο και είναι γνωστό πως ήρθε ποτέ στη ζωή της σε σεξουαλική επαφή. Πέθανε το 1997 σε ηλικία 87 ετών.



Νικόλα Τέσλα

download.jpg


Ο Τέσλα υπήρξε μία μεγάλη μορφή της Επιστήμης, ενώ έχει γίνει αποδεκτή σε παγκόσμιο επίπεδο η συνεισφορά του στους κλάδους του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού. Η δική του εργασία αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία του σημερινού συστήματος εναλλασσόμενου ρεύματος. Ο μεγάλος επιστήμονας απείχε από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα σε όλη του τη ζωή: θεωρούσε πως αυτό θα τον απομακρύνει από τις έρευνές του.



Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

hans-christian-andersen-stories-inspired-disney-2.jpg

Ο μεγάλος παραμυθάς ο οποίος μεγάλωσε και θα εξακολουθήσει να μεγαλώνει γενιές και γενιές με τα συγκινητικά του παιδικά παραμύθια, παρέμεινε οπαδός του αγνού, πλατωνικού έρωτα σε όλη του τη ζωή. Όλοι οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα πως δεν είχε ποτέ του καμία σεξουαλική εμπειρία. Πέθανε σε ηλικία 70 ετών.







Ισαάκ Νεύτων

90a.GettyImages-56458980-7cd4262.jpg

Ο μεγάλος επιστήμονας ο οποίος ανέπτυξε τους νόμους της κίνησης και τον περίφημο νόμο της Βαρύτητας, ο μεγάλος επιστήμονας φημολογείται πως δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία σε ολόκληρη τη ζωή του, καθώς θεωρούσε πως αυτό θα τον αποσπούσε από τις έρευνες του. Η παρθενία του διαπιστώθηκε μετά το θάνατό του από πολλούς ειδικούς της εποχής.



Andy Warhol

andy-warhol-fun-facts.jpg

Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης και ηγέτης του κινήματος 'Ποπ αρτ', θεωρούταν πως πέθανε παρθένος, παρότι είχε αισθηματικές σχέσεις με άντρες. Ο ίδιος σε μία συνέντευξη του το 1980, ισχυρίστηκε πως ήταν παρθένος μέχρι εκείνη τη στιγμή στη ζωή του, με τον κυρίαρχο μύθο να θεωρεί πως έμεινε αγνός σεξουαλικά μέχρι το τέλος της ζωής του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ