Το top5 των σειρών του Netflix που έσπασαν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης από το ξεκίνημα της πλατφόρμας

Αν κατά λάθος δεν έχετε παρακολουθήσει κάποια απ' αυτές, ευκαιρία να το κάνετε!

Article featured image
Article featured image

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, το Netflix είχε περισσότερους από 195 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, καθιστώντας το άνετα τη μεγαλύτερη πλατφόρμα streaming ταινιών και σειρών στον κόσμο. Υπάρχει, λοιπόν, πάντα μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές είναι οι πιο δημοφιλείς και κέρδισαν τις καρδιές των θεατών.

Το Netflix -που μας έχει συνηθίσει να είναι φειδωλό ως προς τα στοιχεία που δίνει αναφορικά με τη δημοφιλία των προγραμμάτων του- ανακοίνωσε τις πέντε τηλεοπτικές σειρές του δικτύου, που από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, σημείωσαν την υψηλότερη τηλεθέαση.

Σύμφωνα με το Netflix, οι παρακάτω σειρές έχουν κερδίσει την προτίμηση των συνδρομητών παγκοσμίως και έτσι βρίσκονται στο Top 5 της πλατφόρμας από το ξεκίνημά της. Aξίζει να σημειωθεί ότι το Netflix υπολογίζει ως μια προβολή τη διάρκεια θέασης άνω των δύο λεπτών, επομένως ακόμα κι αν έχετε παρακολουθήσει μόνο λίγα λεπτά ενός επεισοδίου, εξακολουθεί να μετράει. Επιπλέον, οι αριθμοί προβολής υπολογίζονται ανά νοικοκυριά και όχι σε μεμονωμένους θεατές.

Στην πεντάδα που ακολουθεί, παρατηρούμε ότι το Bridgerton κατάφερε να κερδίσει την πέμπτη θέση παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγο καιρό, ξεπερνώντας ακόμα και το The Queen’s Gambit που έφτασε τις 62 εκατομμύρια προβολές και δεν μπήκε στην πεντάδα. Η σειρά ντοκιμαντέρ Tiger King, παραμένει πολύ υψηλά, ενώ η μόνη μη αγγλόφωνη σειρά που συναντάμε στην πεντάδα είναι το ισπανικό hit Casa de Papel.

5. Bridgerton – Season 1 (63 εκατομμύρια νοικοκυριά)4. Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (64 εκατομμύρια νοικοκυριά)

3. Stranger Things – Season 3 (64 εκατομμύρια νοικοκυριά)

2. La Casa De Papel – Season 4 (65 εκατομμύρια νοικοκυριά)

1. The Witcher – Season 1 (76 εκατομμύρια νοικοκυριά)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ