Έρχεται στο Netflix τον Φεβρουάριο ένα ντοκιμαντέρ για φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους

Εν αναμονή.

Article featured image
Article featured image

Ένα νέο και αποκλειστικό ντοκιμαντέρ που θα αφηγείται την συναρπαστική ζωή και καριέρα του Πελέ, έρχεται στο Netflix.

Edson Arantes do Nascimento. Πιο γνωστός ως Πελέ (Pelé). Για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές φιγούρες του αθλήματος. Ο Βραζιλιάνος ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 20ού αιώνα από τη FIFA και τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου και θεωρείται ευρέως ο κορυφαίος όλων των εποχών.

Για αυτόν το θρυλικό αθλητή, το Netflix θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο ένα νέο και αποκλειστικό ντοκιμαντέρ που θα αφηγείται την συναρπαστική ζωή και καριέρα του Πελέ.

Το ντοκιμαντέρ διηγείται την ιστορία του θρυλικού ποδοσφαιριστή Πελέ, το κυνήγι του για τελειότητα και τον μύθο που διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός από περιεχόμενο συνεντεύξεων του Πελέ που προβάλλονται για πρώτη φορά, η ταινία περιλαμβάνει επίσης πλάνα και συνεντεύξεις με θρυλικούς πρώην συμπαίκτες του, όπως, μεταξύ άλλων, οι Ζαγκάλο, Ζαϊρζίνιο και Ριβελίνο.

Η ιστορία ανατρέχει στη 12ετή περίοδο κατά την οποία ο Πελέ, ο μόνος που έχει κερδίσει τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα, μετατρέπεται από νεαρός σούπερ σταρ το 1958 σε θρύλο το 1970, σε μια ακραία και ταραγμένη για την ιστορία της Βραζιλίας εποχή. Την παραγωγή του «Πελέ» έχει αναλάβει η Pitch International, τη σκηνοθεσία ο Μπεν Νίκολας και ο Ντέιβιντ Τράιχορν και τη διεύθυνση παραγωγής ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Κέβιν Μακντόναλντ.

Το «Πελέ» θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ