«Πριν το πρώτο ραντεβού, έψαξα τον άντρα μου στο google»

Η αποκάλυψη της πιο πολυσυζητημένης γυναίκας των ημερών.

Article featured image
Article featured image

Αύριο Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, ο Joe Biden και η Kamala Harris θα λάβουν επιτέλους το χρίσμα του Προέδρου και της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ με τις προσδοκίες όλων να είναι τεράστιες και ιδιαίτερα απαιτητικές.

Λίγο πριν την ορκωμοσία, η Kamala Harris και ο σύζυγός της, ο πρώτος «Δεύτερος Κύριος» των Ηνωμένων Πολιτειών, βρέθηκαν στην εκπομπή του CBS News «Sunday Morning» αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της γνωριμίας τους.

Η Kamala Harris και ο Doug Emhoff, έδωσαν συνέντευξη στην Jane Pauley, αποκαλύπτοντας πως αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε η καλύτερη φίλη της Kamala Harris, η οποία θεώρησε ότι ο Doug Emhoff ήταν ιδανική περίπτωση για εκείνη, λέγοντας της: «Απλά εμπιστεύσου με και μην τον ψάξεις στο Google». Εκείνη φυσικά το έκανε, όπως παραδέχθηκε γελώντας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συζύγου της, ο οποίος το άκουγε για πρώτη φορά.

shutterstock_editorial_10743618m-square.jpg


Ωστόσο, το πρώτο βήμα το έκανε εκείνος, όταν σε έναν αγώνα των Lakers και μετά από μερικές μπύρες, ένας φίλος του τον προέτρεψε να της στείλει ένα πολύ αμήχανο μήνυμα, όπως παραδέχεται ο ίδιος, το οποίο συνοδεύτηκε το επόμενο πρωί με ένα ακόμα πιο αμήχανο μήνυμα στον τηλεφωνητή, το οποίο η Kamala Harris έχει κρατήσει και το βάζει κάθε χρόνο στην επέτειό τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ