Σερβιτόρα παρατήρησε την κακοποίηση 11χρονου και τον έσωσε με ένα σημείωμα

Κακοποιητές οι γονείς του.

Article featured image
Article featured image

Η Flavaine Carvalho δούλευε στο εστιατόριο «Mrs Potato» την 1η Ιανουαρίου, όταν την προσοχή της κέντρισε μία περίεργη κατάσταση σε μία οικογένεια που μόλις είχε μπει στο κατάστημα.

Ενώ η μητέρα και ο πατέρας είχαν παραγγείλει κανονικά, για τον μικρό δεν είχαν πάρει τίποτα και όταν ρώτησε σχετικά, της απάντησαν πως το παιδί θα φάει στο σπίτι. Τότε είδε πως είχε μία γρατζουνιά ανάμεσα από τα φρύδια, αλλά και μία μελανιά στο μάτι.


servitora.jpg
Η Flavaine Carvalho που έσωσε τον 11χρονο


«Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά και αποφάσισε να αναλάβει δράση. Έγραψε λοιπόν ένα σημείωμα, με το οποίο ρωτούσε τον μικρό αν χρειάζεται βοήθεια, πήγε πίσω από τους γονείς, προκειμένου να μην την καταλάβουν και το έδωσε στον 11χρονο, ο οποίος μόλις το διάβασε της έγνεψε καταφατικά.


simioma.jpg
Το σημείωμα που έδειξε στον μικρό


Στο ηχητικό, από το τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία, η Carvalho ακούγεται να λέει: «Ανησυχώ πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω, μπορείτε να μου δώσετε μία συμβουλή; Τι να κάνω; Το αγόρι έχει μελανιές και δεν τρώει. Οι άλλοι τρώνε».

Φυσικά η αστυνομία δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και να επέμβει, μεταφέροντας το παιδί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι το βάρος του ήταν 9 κιλά λιγότερο από το προβλεπόμενο πλαίσιο της ηλικίας του.

Όπως διαπιστώθηκε, η Kristen Swann και ο Timothy Wilson εκτός από το να κακοποιούν σωματικά τον 11χρονο γιο τους, σε πολλές περιπτώσεις του απαγόρευαν να τρώει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ