Πέθανε o Λάρι Κινγκ

Η είδηση του θανάτου του θρυλικού δημοσιογράφου και παρουσιαστή έγινε γνωστή πριν από λίγο.

Article featured image
Article featured image

Ο Λάρι Κινγκ πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών. Μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στον επίσημό του λογαριασμό στο Twitter, έκανε γνωστό το γεγονός, αναφέροντας ότι ο πασίγνωστος τηλεοπτικός παρουσιαστής άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο Cedars-Sinai Medical Centre στο Λος Άντζελες, όπου είχε νοσηλευτεί προ ημερών με κορωνοϊό.

λαρρ.jpg



Στο παρελθόν, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα, ενώ έπασχε και από διαβήτη. Το τελευταίο 10ημερο ήταν άρρωστος και ούτε η σύζυγος του, ούτε οι δύο γιοι του μπορούσαν να τον επισκεφθούν. O παρουσιαστής είχε χάσει δύο από τα παιδιά του.

Σημειώνεται πάντως ότι στην ανακοίνωση που ανήρτησε στο Twitter η εταιρεία Ora Media, με την οποία ο Λάρι Κινγκ είχε κάνει την τελευταία επαγγελματική του συνεργασία, δεν αναφέρεται ως τελική αιτία θανάτου η νόσος Covid-19. «Για 63 χρόνια και μέσα από πλατφόρμες όπως το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και τα ψηφιακά μέσα, οι χιλιάδες συνεντεύξεις του Λάρι, τα βραβεία και η παγκόσμια αναγνώριση, μαρτυρούν το μοναδικό και απαρασάλευτο ταλέντο του», σημειώνεται, μεταξύ άλλων.




Ο Λάρι Κινγκ έγινε γνωστός στο παγκόσμιο στερέωμα με το τηλεοπτικό σόου «Larry King Live» που προβαλλόταν από το 1985 έως το 2010 στον τηλεοπτικό σταθμό CNN. Από το πλατό του Κινγκ πέρασαν Αμερικανοί πρόεδροι, αστέρες του Χόλιγουντ και του μουσικού στερεώματος και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Ο Λάρι έθετε πάντα «απλές, σαφείς ερωτήσεις. Πάντα θεωρούσε πως οι άνθρωποι από τους οποίους έπαιρνε συνέντευξη, ήταν τα πραγματικά αστέρια του προγράμματός του». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ