9 ταινίες με τις χειρότερες ερωτικές σκηνές που έπαιξαν ποτέ στο σινεμά

Όταν η φάση γίνεται πολύ cringe.

Article featured image
Article featured image

Οι ερωτικές σκηνές στο σινεμά πάντα έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία την οποία καμία ταινία πορνό δεν μπορεί να αγγίξει. Είναι η υπόθεση, η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες, τα φώτα, η φωτογραφία και όλα όσα συμβάλλουν στο να μεταμορφώσει μια ψυχρή ερωτική σκηνή μεταξύ δύο ηθοποιών σε ένα ερωτικό ντελίριο που θα μεταφερθεί στον θεατή.

Αυτό γίνεται συνήθως, όχι, όμως, πάντα, αφού ουκ ολίγες φορές γίναμε μάρτυρες ερωτικών σκηνών που αντί για πάθος, ήταν εντελώς λάθος, από κάθε άποψη και όταν συμβαίνει αυτό, αναμφίβολα είναι η απόλυτη καταστροφή.

Πιο κάτω 10 ταινίες που φιλοξενούν μερικές από τις χειρότερες ερωτικές σκηνές του σινεμά.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο reader.gr

The Room

Showgirls

sex-showgirls-pool-sex-scene.jpg


Πολύ γυμνό, πολύ στριπτίζ, λεσβιακά όργια, αισθητική φτηνού πορνό και εύκολος εντυπωσιασμός. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Showgirls κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων υποψηφιοτήτων (13) για τα βραβεία του Χρυσού Βατόμουρου, τα διάσημα αντι-Όσκαρ. Κορυφαία σκηνή αυτή της Ελίζαμπεθ Μπέρκλεϊ και του Κάιλ ΜακΛάχλαν στην πισίνα. Νερά πετάγονται με ορμή (υπονοώντας αυτό που όλοι νομίζουμε) καθώς το ζευγάρι βγάζει (αισθησιακές;) κραυγές βγαλμένες από εφιάλτες.


Gigli

Body of Evidence

916cd45afc68e933-600x338.jpg

Μια από τις ερωτικές σκηνές που θυμίζει μια -σχετικά αισθησιακή- αποτρίχωση με κερί είναι από την ταινία Body of Evidence. Η Μαντόνα βάζει στο παιχνίδι ένα καυτό κερί που λιώνει πάνω στο Γουίλεμ Νταφόε και υπόσχεται/απειλεί πως «θα το κάνει με τον δικό της τρόπο», λίγο πριν ξεκινήσει να γλείφει όλο του το σώμα.



Basic Instinct 2

hqdefault.jpg


Αυτό το βάναυσο σίκουελ ξεκινά με τον Σταν Κόλιμορ και την Σάρον Στόουν να πιάνουν τα 100 μέσα σε ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Οι δυο τους βογκούν και χαχανίζουν καθώς εκείνη ψαχουλεύει τον λεβιέ -και τον «λεβιέ»- κι αυτό συμβαίνει μέχρι που τρακάρουν κι εκείνος πεθαίνει. Δεν είναι το happy ending που θα περίμενε κανείς.



Bad Teacher

3b973c48d82428658ff7d23579cc87d5.jpg

Ό,τι μπορούσε να πάει λάθος σε αυτή τη σκηνή, πήγε. Η περίεργη στάση του σώματος; Η φαγούρα από το τζιν; Η έκφραση κορύφωσης του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ; Ας σταματήσουμε για χάρη της Κάμερον Ντίαζ που δεν το απόλαυσε και τόσο πολύ.




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ