Απίστευτο (περιστατικό) κι όμως κυπριακό!

Πότε βγαίνουμε είπαμε από το lockdown part two;

Article featured image
Article featured image

Η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, η οποία συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους τηλεθεατές ιστορίες κυπριακής τρέλας (ποιος μπορεί να λησμονήσει την ιστορία από το πρώτο lockdown με τον πολίτη που μετέβη σε άλλη επαρχία για να πάρει ηλεκτρική σκούπα από φίλο του;), αυτή τη φορά έκανε γνωστή μια ακόμα ιστορία που αποδεικνύει ότι η ανάγκη να εξέλθουμε άμεσα από την καραντίνα είναι επιβεβλημένη.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της, χθες (Δευτέρα), πολίτης κάλεσε την Αστυνομία αναφέροντας στον αστυνομικό (που απάντησε το τηλέφωνο) πως «πέθανε ο πετεινός του και είναι πολύ στεναχωρημένος».

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, ο αστυνομικός τού είπε να μην στεναχωριέται αφού δεν χάθηκε ο κόσμος, με τον πολίτη να του διευκρινίζει πως θέλει να πάει η Αστυνομία στο σπίτι του για να παραλάβει τον πετεινό του, ώστε να διενεργηθεί νεκροψία, με σκοπό να διαφανούν τα αίτια του και κατά πόσο αυτά συνδέονται με τον κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε στον αστυνομικό στη συνέχεια, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του, ήταν αγχωμένοι, καθώς ανησυχούσαν εάν προσβλήθηκαν και οι ίδιοι από τον ιό, σε περίπτωση που ο… πετεινός του, πέθανε από covid.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ