Ένα αναζωογονητικό live session από τα βουνά του Τροόδους

Μία ομάδα φίλων, οι «Sunsets N’ Friends» όπως προσδιορίζονται, ετοίμασαν ένα ξεχωριστό μουσικό live από το ίσως πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού.

Article featured image
Article featured image

Ιδανικά την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, θα έπρεπε όλοι να ετοιμάζαμε προμήθειες, σακάκια και μπότες και να ξεκινούσαμε για τα βουνά του Τροόδους, για να απολαύσουμε από κοντά το μαγευτικό σκηνικό που θα στηθεί από την ομάδα των «Sunsets n’ Friends», με πρωταγωνιστή τον Pazzi, ο οποίος θα παίξει μουσική την ώρα ακριβώς που δύει ο ήλιος, σ’ ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του νησιού.

Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο θα αργήσει να γίνει, μία ομάδα φίλων, οι Sunset n’ Friends, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα ιδιαίτερο project, το οποίο βασίζεται πάνω στα νέα δεδομένα -της κοινωνικής αποστασιοποίησης- που δημιούργησε η πανδημία.

Έχοντας κατά νου τις ομορφιές του τόπου και την αγάπη τους για κάθε γωνιά του νησιού, αποφάσισαν να συνεργαστούν με γνωστούς DJs του νησιού διοργανώνοντας συναυλίες σε όλο το νησί, χωρίς κοινό, αλλά με live αναμετάδοση από διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ήδη η ομάδα πραγματοποίησε 4 events, στην παραλία μπροστά από το Ammos Beach Bar στη Λάρνακα, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στο Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα, στον Ακάμα της Πάφου, ενώ την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ο Pazzi στήνει τα decks έχοντας πανοραμική θέα προς τον κόλπο της Μόρφου, από το νέο σημείο θέας που κατασκευάστηκε στον Τρόοδος, για ένα ξεχωριστό μουσικό απόγευμα.

«Στη ζωή μας είμαστε αρκετά τυχεροί που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ένα από τα πιο όμορφα και ασφαλή νησιά της γης. Αυτό το νησί μάς βοήθησε να καλλιεργήσουμε το πραγματικό νόημα της οικογένειας και της φιλίας. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε μέρος αυτής της αγάπης! Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομορφιά αυτού του νησιού ενώ απολαμβάνουμε καλή μουσική με ανθρώπους που αγαπάμε. Η έναρξη αυτού του έργου εμπνεύστηκε από την ομάδα, στη μέση των πρωτοφανών συνθηκών σε όλο τον κόσμο, που επέφερε η πανδημία του Covid-19. Ο κύριος στόχος είναι να διαδώσουμε θετική ενέργεια, παρέχοντας ζωντανές μουσικές ερμηνείες από τοπικούς DJs, με κάθε εκδήλωση να πραγματοποιείται σε διαφορετικές και προσεκτικά επιλεγμένες τοποθεσίες του νησιού», σημειώνει η ομάδα Sunset n’ Friends.

instagram post.jpgΚεντρική φωτογραφία: Milan Seitler / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ