«Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου»

Η Καίτη Γαρμπή απάντησε με ένα tweet στην άστοχη ατάκα του Γιώργου Κιμούλη.

Article featured image
Article featured image

Μιλώντας στο Mega, ο Γιώργος Κιμούλης επιβεβαίωσε τα περί μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση στη Ζέτα Δούκα, ενώ έδωσε τη δική του εξήγηση πάνω στο για ποιο λόγο μετά από τόσα χρόνια η ηθοποιός επέλεξε τη δεδομένη στιγμή για να μοιραστεί την κακοποιητική του συμπεριφορά και τον κατονομάσει. Σε ένα «Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου», κατέληξε ο ηθοποιός, εξοργίζοντας όχι ένα μεγάλο μερίδιο κόσμου, αλλά και την Καίτη Γαρμπή, η οποία μάς έχει συνηθίσει στα πολύ εύστοχα tweets που γράφει πολύ συχνά!




Η τραγουδίστρια παρακολουθεί το κύμα αποκαλύψεων και καταγγελιών, από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Σοφία Μπεκατώρου έκανε το πρώτο βήμα, δηλώνοντας με tweet της τον θαυμασμό και τη στήριξή της στην αθλήτρια:




«Η Σοφία Μπεκατώρου είναι μια γυναίκα που βρήκε τη δύναμη να μιλήσει παρά τις πληγές της και κατάφερε να εναντιωθεί σε έναν εχθρό που απειλεί όλες μας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασελγεί πάνω σε ψυχές, σώματα και συνειδήσεις. Βούλιαξέ τους κορίτσι μου! Βούλιαξέ τους!».

Σχόλιο έκανε και για την περίπτωση της Ζέτα Δούκα, λέγοντας για ακόμα μια φορά το αυτονόητο. Και αυτή τη φορά, η δική της απάντηση, είναι η σωστότερη απάντηση στο κατά πόσο είναι «μόδα να καταγγέλλει κανείς την κακοποίησή του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ