Όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκρεμοτσακισμένη

Κυριολεκτούμε.

Article featured image
Article featured image

Μια ρομαντική πρόταση γάμου, την οποία ο άνδρας είχε σκεφτεί και προετοιμάσει προσεκτικά, πήγε όσο πιο λάθος θα μπορούσε να πάει, αφού η γυναίκα, λίγα λεπτά αφού είπε το μεγάλο ναι, έπεσε από γκρεμό 200 μέτρων.

Εκείνος είχε ετοιμάσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων κι είχε διαλέξει ένα πανοραμικό τοπίο σε ορεινή περιοχή της Αυστρίας, για να προτείνει στην αγαπημένη του. Αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί αυτό που ακολούθησε.

Δευτερόλεπτα αφότου η 32χρονη είπε το «ναι» στον φίλο της, γλίστρησε στην πλαγιά του όρους Φάλκερτ (2.308 μ.) στην Καρινθία της Αυστρίας κι άρχισε να κατρακυλά στο ευτυχώς καλυμμένο με παχύ στρώμα χιονιού βραχώδες πρανές, για να σταματήσει η πτώση της μετά από περίπου 200 μέτρα κοντά στις όχθες μιας λίμνης. Ο ιδιοκτήτης μιας καλύβας της περιοχής βρήκε την αναίσθητη γυναίκα και τη μετέφερε με το μηχανοκίνητο έλκηθρό του σε ασφαλή τοποθεσία.

Ο 27χρονος αρραβωνιαστικός της, που είχε προσπαθήσει να την πιάσει, έπεσε και αυτός κάπου 15 μ., αλλά κατάφερε να συγκρατηθεί από έναν βράχο μέχρις ότου φθάσει βοήθεια από αέρος με τους διασώστες να του πετούν ένα σκοινί από ελικόπτερο. Στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα σε σπόνδυλο.

37442172-9101493-image-a-1_1609404197552.jpg

«Είχαν τεράστια τύχη! Έπεσαν στον γκρεμό κι αν δεν υπήρχε το χιόνι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά», είπε ένας αστυνομικός στην αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ