Μήπως το πρώτο lockdown στην Κύπρο ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από το σημερινό;

Πέντε βίντεο που το αποδεικνύουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.

Article featured image
Article featured image

Στο πρώτο κυπριακό lockdown, εκεί κοντά στο Πάσχα, ήμασταν όλοι «σαντανωμένοι». Μας είπαν ότι θα πρέπει να στέλνουμε μήνυμα για να πάρουμε τον σκύλο για πιπί και άλλο μήνυμα για να πάμε στον κασάπη. Ανήκουστα πράγματα, τα οποία όμως έπρεπε να εφαρμόσουμε για να μη «φαλλάρουμε». Ή έστω, για να μη «φαλλάρουμε» εντελώς.

Ο κόσμος επινοούσε τρόπους για να ξορκίσει το κακό που μας βρήκε, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που αποτύπωσαν σε βίντεο τα κατορθώματά τους, χαρίζοντάς μας επικές στιγμές οι οποίες θα μας… στοιχειώνουν για πάντα.

Θυμόμαστε πιο κάτω μερικές από αυτές, σε μια προσπάθεια να αποδείξουμε ότι η πρώτη καραντίνα στην Κύπρο ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τη σημερινή, από κάθε άποψη.


Τρία, δύο, τριάντα δύο

Σε μία γειτονιά της Λεμεσού, οι εκεί κάτοικοι, εκμεταλλευόμενοι των ωραίο καιρό, βγήκαν στις βεράντες και τα μπαλκόνια τους και έπαιζαν τόμπολα. Μέχρι και μικροφωνική εγκατάσταση έβαλαν, χαρίζοντάς μας ένα από τα πιο viral βίντεο της καραντίνας!


Χριστός Ανέστη!

Ποιος ξεχνά τον κάφρο εγγονό που έδωσε στην άμοιρη γιαγιά να κρατά βεγγαλικά αντί για λαμπάδα;

videok1.png


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η βόλτα του σκύλου από μη επανδρωμένο drone

Ή μήπως συνέβη το αντίθετο; Μήπως ο σκύλος είναι που έβγαλε βόλτα το drone στη Λεμεσό;


Η πεθερά

Τι να πει κανείς για αυτή την περσόνα που δημιούργησε η Έλενα Γαλαταριώτη, καταφέρνοντας εν τέλει να τη μεταφέρει στην τηλεόραση, με πολύ ψηλά νούμερα τηλεθέασης, κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ στο ΣΙΓΜΑ. Ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησαν όλα.


Γιατί δεν με θες κυρά μου;

Ένα βήμα πριν τον ζουρλομανδύα. Οι περισσότεροι από εμάς…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ