Έκαναν πτώση με αλεξίπτωτο από την ταράτσα ξενοδοχείου [βίντεο]

Το χωρίς καμιά προειδοποίηση Base Jump τους προκάλεσε πανικό στους πελάτες του μπαρ.

Article featured image
Article featured image

Έχοντας μια κάμερα να καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις τους, δύο άντρες έπεσαν με αλεξίπτωτο από την ταράτσα του ξενοδοχείου Grand Hyatt, στο Νάσβιλ των ΗΠΑ.

Όλα έγιναν σε μια στιγμή. Άφωνοι οι θαμώνες του μπαρ με το θέαμα που αντίκρισαν την περασμένη Παρασκευή. Η πτώση με αλεξίπτωτο έγινε από τον 25ο όροφο του ξενοδοχείου, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Οι δύο άνδρες επιδόθηκαν στο γνωστό exreme sport «BASE Jump» -αυτός που το κάνει, στέκεται στην άκρη σε ψηλά κτίρια, γέφυρες, βουνοκορφές, απότομες πλαγιές και χαράδρες, και στη συνέχεια κάνει «βουτιά» στο κενό. Η λέξη προέρχεται από το ακρωνύμιο Buliding, Antenna, Span, Earth (σ.σ. Κτίριο, Κεραία, Κολόνα σε γέφυρα, Γη).

«Θεέ μου» ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει, την ώρα που οι δύο άνδρες σηκώνονται από τις θέσεις τους και σκαρφαλώνουν το προστατευτικό στην ταράτσα πριν πηδήξουν στο κενό.

Άμεση η κινητοποίηση της αστυνομίας, την ώρα που η διεύθυνση του ξενοδοχείου απαγόρευσε την είσοδο στους δύο άνδρες που έπεσαν με αλεξίπτωτο παρά πέντε από την ταράτσα του κτιρίου.




«Το ξενοδοχείο επικοινώνησε αμέσως με τις τοπικές αρχές. Οι δύο άνδρες εκδιώχτηκαν, ενώ τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο κτίριο. Καταδικάζουμε τέτοιες απερίσκεπτες συμπεριφορές και για οποιεσδήποτε απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αστυνομία του Νάσβιλ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ξενοδοχείου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ